ΑρχικήsecurityΓνωρίστε το κορίτσι που Hackαρε τον μπαμπά του με το Raspberry Pi...

Γνωρίστε το κορίτσι που Hackαρε τον μπαμπά του με το Raspberry Pi της!

Γνωρίστε το κορίτσι που Hackαρε τον μπαμπά του με το Raspberry Pi της!
Γνωρίστε το κορίτσι που Hackαρε τον μπαμπά του με το Raspberry Pi της! Στο βίντεο που φαίνεται παρακάτω θα δείτε ένα κορίτσι να περιγράφει πως κατάφερε να συνδεθεί στον υπολογιστή του πατέρα της χρησιμοποιώντας το Raspberry Pi της. Το κατάφερε χρησιμοποιώντας Linux SSH tool.

https://www.secnews.gr/ 100610/ethihak-security/btn-large” variation=”btn-success”]Το πρώτο EthiΗak live Contest είναι ΓΕΓΟΝΟΣ!!!!! Infocom 2016 – EthiHak Contest – Δήλωσε συμμετοχή ΣΗΜΕΡΑ!

Στο βίντεο που φαίνεται παρακάτω θα δείτε ένα κορίτσι να περιγράφει πως κατάφερε να συνδεθεί στον υπολογιστή του πατέρα της χρησιμοποιώντας το Raspberry Pi της. Το κατάφερε χρησιμοποιώντας Linux SSH tool.

Αποτελεί ένα ωραίο παράδειγμα της βασικής χρήσης του Linux συνδυασμένη με λίγη διασκέδαση!

https://www.secnews.gr/101442/mazar-bot-android-malware/Διαβάστε περισσότερα: Mazar BOT|Android Malware Rootάρει τη συσκευή σας& διαγράφει τα πάντα!

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το video και να δείτε τα Linux shell commands που χρησιμοποιήθηκαν παρακάτω:

Αναφέρεται πως κατάφερε να χακάρει τον υπολογιστή του πατέρα της με την άδεια της μητέρας της.  Έτσι, αν δεν θέλετε να βρεθείτε σε δυσάρεστη θέση και να βρείτε τον μπελά σας, προτού χακάρετε τον υπολογιστή του πατέρα σας σιγουρευθείτε ότι έχετε την άδεια της μητέρας σας…!!! 🙂

https://www.secnews.gr/101327/popular-programming-languages-at-hackathons/btn-large” variation=”btn-success”]Δείτε ακόμα: Ποιες είναι οι διασημότερες Programming Languages @Hackathons ?

Μπορείτε να δείτε μερικά commands που χρησιμοποιήθηκαν:

Capture1
μερικά από τα Linux shell commands που χρησιμοποιήθηκαν

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS