ΑρχικήinetΑκόμα και η Barbie έχει έξυπνο σπίτι και drone το 2016

Ακόμα και η Barbie έχει έξυπνο σπίτι και drone το 2016

Barbie-Slide-640x360

Η Mattel αποκάλυψε το Σάββατο στη Διεθνή Έκθεση παιχνιδιών 2016 στη Νέα Υόρκη Το Hello Barbie Dreamhouse, ένα υψηλής τεχνολογίας κουκλόσπιτο. Και επειδή είναι μια σύγχρονη γυναίκα σε ένα σύγχρονο κόσμο, αποκτά και έναν drone φέτος επίσης.

Ας ξεκινήσουμε πρώτα με το Dreamhouse, το οποίο είναι διακοσμημένο με έξυπνη τεχνολογία: το ενεργοποιημένο Wi-Fi του, συνδέεται με μια εφαρμογή και διαθέτει λογισμικό αναγνώρισης φωνής, έτσι ώστε τα παιδιά μπορούν να μιλήσουν απευθείας στο κουκλόσπιτο.

Παρόμοια με το πώς λειτουργεί το Siri με τα HomeKit-enabled προϊόντα της Apple και όπως το Amazon Echo συγχρονίζεται με τη δική του συλλογή gadgets, κάνετε λεκτικά αιτήματα, όπως να πείτε στο σπίτι να πάει τη Barbie μια βόλτα με το ασανσέρ, να ζητήσετε να ενεργοποιήσει τον εικονικό φούρνο για να ξεκινήσει να ετοιμάζεται το φαγητό ή να ετοιμαστεί για ένα πάρτυ (τα φώτα αναβοσβήνουν, οι πολυέλαιοι περιστρέφονται και οι σκάλες μετατρέπονται σε τσουλήθρα). Τα φώτα θα αντιδρούν επίσης στην εντολή, “Γεια σου Dreamhouse. Άναψε το φως στο υπνοδωμάτιο.”

Όπως τα Philips Hue έξυπνα φώτα, μπορείτε να προσαρμόσετε τις αποχρώσεις και τα χρώματα όπως θέλετε. Όλα αυτά – συμπεριλαμβανομένων των διαφόρων τρόπων προετοιμασίας του παιχνιδιού (χαλάρωση, πάρτυ και διασκέδαση) που έχουν διαφορετικά φώτα, ήχους και διαλόγους που θα ανταποκριθούν στο παιδί – μπορούν να ελεγχθούν μέσω του συνοδευτικού app.

Τα χαρακτηριστικά ελέγχου των φώτων υπερβαίνουν το φωνητικό έλεγχο. Με το πάτημα ενός κουμπιού ενσωματωμένου στο δάπεδο του κάθε δωματίου, “ξυπνάει” η περιοχή, ώστε να ξέρει ότι είστε έτοιμοι να παίξετε (π.χ. το τζάκι θα ενεργοποιηθεί αν το κουμπί σαλόνι είναι ενεργοποιημένο). Έτσι η αίθουσα γνωρίζει πότε η κούκλα είναι κοντά και μπορεί να αντιδράσει ανάλογα.

Το προϊόν έρχεται μόλις ένα χρόνο μετά την παρουσίαση της Hello Barbie από τη Mattel, μια κούκλα με δυνατότητες σαν του Siri, που δίνει τη δυνατότητα στα παιδιά να έχουν πραγματικές συνομιλίες. Ενώ η εν λόγω κούκλα ήταν ένα τεράστιο τεχνολογικό βήμα προς τα εμπρός, η κούκλα κατηγορήθηκε, αφού ερευνητές ασφαλείας προειδοποίησαν ότι το παιχνίδι θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί από τους χάκερ για να κατασκοπεύουν τα παιδιά.

Η επέκταση της Barbie στην τεχνολογία, συνεχίζεται με το νέο Star Light Adventure RC hoverboard RC drone της ($ 59,99), το οποίο αιωρείται στον αέρα και ελέγχεται μέσω ενός τηλεχειριστηρίου.

Ας το παραδεχτούμε, πάντα θέλαμε να ζήσουμε στο Dreamhouse της Barbie, και τώρα οι νέες high-tech προσθήκες του μας κάνουν να το φθονούμε ακόμα περισσότερο!

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS