ΑρχικήHow ToΠώς να φτιάξετε τον δικό σας TOR Proxy δρομολογητή με ένα Raspberry...

Πώς να φτιάξετε τον δικό σας TOR Proxy δρομολογητή με ένα Raspberry Pi

Εν συντομία: Επενδύοντας λίγο χρόνο και χρήμα, τώρα μπορείτε να φτιάξετε ένα φορητό Raspberry Pi TOR proxy router. Χρησιμοποιώντας αυτή τη συσκευή, μπορείτε να περιηγηθείτε στο διαδίκτυο ανώνυμα και να νικήσετε τις προσπάθειες κατασκοπίας της κυβέρνησης.

Πώς να φτιάξετε τον δικό σας TOR Proxy δρομολογητή με ένα Raspberry Pi

Το Raspberry Pi είναι ένα single board PC που μπορεί να κάνει πολλά πράγματα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να φτιάξετε το δικό σας iPhone, το προσωπικό σας VPN, το Raspberry Pi Proxyham, συστήματα οικιακού αυτοματισμού και λοιπά. Ωστόσο, εάν αισθάνεστε ότι χρειάζεστε μεγαλύτερη προστασία, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το μικρό μηχάνημα για να φτιάξετε τον δικό σας TOR proxy και να περιηγηθείτε ανώνυμα.

Για όσους δεν γνωρίζουν πολλά για το TOR, μπορεί να χρησιμοποιηθεί από οποιονδήποτε για να περιηγηθεί στο διαδίκτυο με ελευθερία και προστατεύοντας την ιδιωτική του ζωή. Το δίκτυο TOR κρυπτογραφεί τα δεδομένα σας σε πολλαπλά επίπεδα και κρύβει την πηγή προέλευσης του αιτήματος ιστοσελίδας.

Ενώ μπορείτε να εκτελέσετε έναν TOR proxy σε οποιοδήποτε μηχάνημα, τα παιδιά στο Adafruit έχουν δημιουργήσει ένα ultra-portable Onion Pi που μπορεί να ληφθεί και να χρησιμοποιηθεί παντού. Μπορείτε να ρυθμίσετε τη συσκευή αυτή στο σπίτι, στο γραφείο, στο ξενοδοχείο σας και αυτό θα συνεχίσει να κρατάει την πραγματική διεύθυνση IP σας κρυμμένη.

Για να φτιάξετε ένα Onion Pi, θα σας χρειαστούν τα εξής πράγματα:

  • Ένα Raspberry Pi Model B με 512 MB μνήμης RAM
  • Ένα καλώδιο ethernet
  • Ένας Wi-Fi adapter
  • Μια κάρτα SD
  • Τροφοδοτικό για Pi
  • Ένα καλώδιο κονσόλας USB και μια Pi θήκη – προαιρετικά στοιχεία

Για τη σύσταση ενός Onion Pi για ανώνυμη περιήγηση, μπορείτε να πάτε στη σελίδα Adafruit για λεπτομερείς βήμα-προς-βήμα οδηγίες.

Αφού τελειώσετε, απλά συνδέστε τον υπολογιστή σας με το νέο ασύρματο δίκτυο και αρχίστε να χρησιμοποιείτε το Διαδίκτυο μέσω TOR. Να θυμάστε ότι αυτό μπορεί να επιβραδύνει την ταχύτητα σας στο Internet, μιας και τα πακέτα δεδομένων που χρειάζεται να ταξιδεύουν περισσότερο και η διαδικασία κρυπτογράφησης-αποκρυπτογράφησης παίρνει κάποιο χρόνο.

Για να κατασκευάσετε το Onion Pi, μπορείτε να πάρετε ό,τι χρειάζεστε από το Adafruit ή το Amazon (Raspberry Pi Starter Kit + WiFi Adapter).

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS