ΑρχικήsecurityHacker έκλεψε sex tape δασκάλου και το ανέβασε στο site του σχολείου

Hacker έκλεψε sex tape δασκάλου και το ανέβασε στο site του σχολείου

Hacker stealing data from computer-σχολείου

Ο ομοφυλόφιλος δάσκαλος απολύθηκε μετά τη δημοσίευση του sex tape στην ιστοσελίδα του σχολείου

Ένας ανώνυμος hacker εισέβαλε σε λογαριασμό του Dropbox ενός ομοφυλόφιλου καθηγητή και στη συνέχεια δημοσίευσε το περιεχόμενο του λογαριασμού στην ιστοσελίδα του σχολείου. Ο Brian Cody Bray, ένας καθηγητής γυμνασίου σε ένα προάστιο του Little Rock, του Αρκάνσας δήλωσε ότι ένας ανώνυμος hacker, απέκτησε πρόσβαση σε ένα βίντεο του ίδιου και ενός άλλου άνδρα, που είχε αποθηκευμένο στο Dropbox και το δημοσίευσε.

Αφού είδαν το βίντεό του στην ιστοσελίδα του σχολείου, οι σχολικές αρχές τον απέλυσαν αμέσως. Τώρα ο Bray αντεπιτίθεται στις αρχές του σχολείου, καθώς του αρνήθηκαν κανινική απόλυση και άφησαν να εννοηθεί ότι ήταν εν μέρει υπεύθυνος γι αυτό.

Ο Bray είπε στην Washington Blade ότι ήταν στο σπίτι άρρωστος όταν ένας συνάδελφος από το σχολείο τον κάλεσε να του πει για το βίντεο που αναρτήθηκε στη σελίδα του σχολείου.

Ο Bray προσπάθησε να εξηγήσει στους διευθυντές του σχολείου ότι ήταν θύμα επίθεσης και ένας χάκερ είχε πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail του και έκλεψε τους κωδικούς πρόσβασης του και σε άλλους δικτυακούς τόπους, συμπεριλαμβανομένων του λογαριασμού Dropbox του και αριθμούς τηλεφώνου των μαθητών που καλούσε τακτικά για τις δραστηριότητες του σχολείου. Είπε επίσης ότι το εν λόγω βίντεο ήταν αποθηκευμένο στο Dropbox. Ο hacker άλλαξε το όνομα του αρχείου από “Ιδιωτικό” σε “FagTeachBray.”

Ο hacker μετά έστειλε ανώνυμα μήνυμα στους μαθητές των οποίων ο αριθμός είχε αποθηκευτεί στο λογαριασμό Dropbox του Bray. Το μήνυμα κατεύθυνε τους μαθητές στην ιστοσελίδα του σχολείου, όπου δημοσιεύτηκε το βίντεο, σύμφωνα με την έκθεση.

Ο Bray προσπάθησε να εξηγήσει την κατάσταση στις σχολικές αρχές, καθώς και τους μαθητές του με τη δημιουργία μιας ιστοσελίδας για να εξηγήσει πώς έπεσε θύμα ενός εγκλήματος στον κυβερνοχώρο. Παραδέχθηκε ότι ήταν λάθος και άξιζε να απολυθεί, “Φυσικά και έπρεπε να απολυθώ τη δεδομένη στιγμή, αφού είχα χάσει κάθε είδους εξουσία στους μαθητές μου εκεί.” Είπε επίσης ότι δεν ήταν έτοιμος να επιστρέψει στη τάξη σε αυτό το σημείο λόγω της συναισθηματικής δυσφορίας.

Ωστόσο, οι αξιωματούχοι του σχολείου αρνήθηκαν στον Bray κανονική απόλυση και υπαινίχθηκαν στη σχολική κοινότητα ότι ήταν εν μέρει υπεύθυνος για την κατάσταση. Οι διαχειριστές υπέβαλαν καταγγελία ηθικής εναντίον του, μέσω του Διοικητικού Συμβουλίου Professional Licensure Standards του Αρκάνσας, το οποίο έχει την εξουσία να ανακαλεί τις άδειες των εκπαιδευτικών. Μετά ωστόσο από διερεύνηση των κατηγοριών, το διοικητικό συμβούλιο κατέληξε στο συμπέρασμα ότι δεν υπήρχαν επαρκή στοιχεία για να τον τιμωρήσουν.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS