ΑρχικήinetΤο smartphone της Lenovo με ήχο Dolby, θα κοστίζει μόνο $ 150

Το smartphone της Lenovo με ήχο Dolby, θα κοστίζει μόνο $ 150

Lenovo-mwc-smartphones

Το νέο Vibe Κ5 Plus από την Lenovo, το οποίο παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο Mobile World Congress, είναι ένα τηλέφωνο του προϋπολογισμού που έρχεται μαζί με το Dolby Atmos, μια εμπειρία ήχου surround για κινητά τηλέφωνα, που συνήθως προορίζεται για high-end συσκευές όπως είναι το LG G4 ή το HTC One M9.

Και πιο είναι το καλύτερο από όλα: η Lenovo πρόκειται να διαθέσει το συγκεκριμένο μοντέλο κινητού μόνο με $ 150.

Δεν είναι πλέον ανάγκη να πληρώσετε ένα αρκετά μεγάλο μέρος των χρημάτων σας για να αποκτήσετε ένα smartphone που θα σας παρέχει υπέροχη ποιότητα ήχου.

Ο σχεδιασμός και οι προδιαγραφές του Vibe Κ5 Plus, παρά τα “σχόλια” που ακούστηκαν πριν από λίγες ημέρες, αποτελούν πρότυπο για μια συσκευή mid-range όπως αυτή. Το 8,2 χιλιοστών σε πάχος, σώμα της συσκευής, έχει μια εμφάνιση «φινιρίσματος αλουμινίου», πράγμα που σημαίνει ότι, από μακριά, μπορεί να ξεγελάσει τα μάτια σας και να νομίζετε ότι είναι ένα τηλέφωνο από μέταλλο.

Το τηλέφωνο είναι εξοπλισμένο με μια οθόνη 5 ιντσών full HD με ανάλυση 1920 x 1080, έναν οκτα-πύρηνο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon616 και μια μπαταριά 2.750 mAh που δίνει τη δυνατότητα αντικατάστασής της. Το Vibe Κ5 Plus έρχεται με μια εσωτερική μνήμη16GB, αλλά μπορείτε να την επεκτείνετε όσο στο βαθμό που επιθυμείτε με μια πρόσθετη κάρτα microSD.

Για να τραβήξετε τις φωτογραφίες και τα βίντεό σας, υπάρχει μια κάμερα 13-megapixel με φλας LED στο πίσω μέρος και άλλη μια κάμερα 5-megapixel στο μπροστινό μέρος.

Το τηλέφωνο θα διατίθεται σε δύο χρώματα (χρυσό και ασήμι) όταν θα κυκλοφορήσει στην αγορά τον επόμενο μήνα.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS