ΑρχικήinetΟι πιστωτικές κάρτες θα βάλουν τεχνολογία πληρωμής στα ρούχα σου!

Οι πιστωτικές κάρτες θα βάλουν τεχνολογία πληρωμής στα ρούχα σου!

Μπορείς να αγοράσεις πράγματα με μετρητά, με πιστωτική κάρτα, με το τηλέφωνο σου ή ακόμα και με το ρολόι σου αλλά με τις τελευταίες πρωτοβουλίες της VISA και της MasterCard θα μπορείτε να κάνετε αγορές με οτιδήποτε μπορεί να έχετε πάνω σας. Στο Mobile World Congress στη Βαρκελώνη και οι 2 εταιρίες ανακοίνωσαν το σχέδιο τους να τοποθετήσουν τεχνολογία πληρωμής σε ρούχα, διάφορα wearables, αυτοκίνητα και ηλεκτρικές συσκευές.

τεχνολογία πληρωμής

 

https://www.secnews.gr/99801/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%af%ce%bd%ce%b4%cf%85%ce%bd%ce%b1-%cf%83%cf%85%cf%83%cf%84%ce%ae%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%b1-%cf%80%ce%bb%ce%b7%cf%81%cf%89%ce%bc%ce%ae%cf%82-%cf%80%ce%b9%cf%83%cf%84%cf%89/btn-large” variation=”btn-info”]Επικίνδυνα τα συστήματα πληρωμής με πιστωτική κάρτα στην Ευρώπη!

Το νέο πρόγραμμα της VISA για τους κατασκευαστές συνδεδεμένων συσκευών ονομάζεται VISA Ready και τους επιτρέπει να εντάξουν ασφαλή, tokenized χαρακτηριστικά πληρωμών στα προϊόντα τους. Αρχικά η εταιρία λέει ότι αρχικά θα χρησιμοποιηθεί σε wearables και αυτοκίνητα κι έχει υπογράψει με εταιρίες όπως η Chronos, η Coin, και Pebble για να κάνουν χρήση της νέας πλατφόρμας. Πέρυσι η Swatch ανακοίνωσε μια συνεργασία με τη Visa για να τοποθετήσει τις πληρωμές βασισμένες σε NFC στα αναλογικά της ρολόγια.

Τα σχέδια της MasterCard είναι πολύ παρόμοια και δουλεύει με την εταιρία Wise Key για να βάλει τεχνολογία πληρωμής σε προϊόντα μόδας όπως τσάντες και ρολόγια. Η Coin επίσης δουλεύει με τη MasterCard για να κάνει πιο εύκολο σε άλλους κατασκευαστές συσκευών να ενσωματώσουν το tokenization σύστημα της MasterCard στις συσκευές τους για λειτουργίες πληρωμής!

Εκτός από τη μικρή ευκολία δεν είναι ξεκάθαρο γιατί κάποιος να θέλει να κάνει αγορές με την τσάντα του ή κάποιο άλλο ρούχο τους αλλά αυτό δεν σταματάει τις εταιρίες πιστωτικών καρτών να προσπαθήσουν με αυτή τη νέα τεχνολογία πληρωμής

https://www.secnews.gr/100226/use-bitcoin-anywhere-visa-is-accepted-with-first-bitcoin-shift-card/Αγοράστε όπου δέχονται VISA με την νέα Bitcoin Debit Card !

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS