ΑρχικήSecurityiPhone 7: Είστε έτοιμοι για το πιο τρελό concept που θα δείτε...

iPhone 7: Είστε έτοιμοι για το πιο τρελό concept που θα δείτε ποτέ?!

iPhone 7: Είστε έτοιμοι για το πιο τρελό concept που θα δείτε ποτέ?!
iPhone 7: Είστε έτοιμοι για το πιο τρελό concept που θα δείτε ποτέ?!

 

Το Widescreen iPhone 7 είναι ίσως το πιο τρελό …. concept που θα δείτε ποτέ.. είτε έτοιμοι γι’ αυτό?!

Ξεχάστε  για λίγα λεπτά όσα βίντεο για τα ιΡhοne έχετε δει κατά καιρούς , επειδή υπάρχει ένα νέο που πρέπει να δούμε. Πρόκειται για ένα  “widescreen” ιΡhοne 7, που απλά θα σας αναστατώσει!!! Δεν είναι μόνο σαν ιδέα τρελή, αλλά ο συνδυασμός είναι που δένει εκπληκτικά καλά όλο το σενάριο που θα δούμε ευθύς αμέσως!

https://www.secnews.gr/100610/ethihak-security/btn-large” variation=”btn-success”]Το πρώτο EthiΗak live Contest είναι ΓΕΓΟΝΟΣ!!!!! Infocom 2016 – EthiHak Contest – Δήλωσε συμμετοχή ΣΗΜΕΡΑ!

H συγκεκριμένη ιδέα γεννήθηκε από την “Sonitdac,”. Το ιΡhοne concept μοιάζει με ένα ιΡhοne 6s και ένα Galaxy S7 edge συγχωνευμένα. Έχει μια κυρτή γυάλινη οθόνη που τυλίγεται γύρω από τις δύο πλευρές της συσκευής, και περιβάλλεται από ένα στρογγυλεμένο αλουμινένιο unibody. Αλλά δεν είναι η εμφάνιση της συσκευής που θα σας κάνει να  εκπλαγείτε.

Στο πάνω άκρο της συσκευής, υπάρχει ένα “widescreen button.”. Πατήστε το, και η καμπυλωτή οθόνη θα επεκταθεί μαγικά. Οι άκρες του ιΡhοne εκτείνονται έξω από το “κέλυφος”, επιτρέποντας την ευέλικτη οθόνη που είναι τυλιγμένο γύρω του να εμφανισθεί,  μετατρέποντας το iPhone σε ένα μίνι iPad.

Ακούγεται τρελό – και είναι – αλλά το concept video που μπορείτε να δείτε παρακάτω το κάνει να μοιάζει αληθινό και δυνατό να συμβεί:

[su_youtube url=”https://youtu.be/xIZY7RgRVWU” width=”640″ height=”380″]https://youtu.be/xIZY7RgRVWU[/su_youtube]

 

Δεν είναι απίθανο να δούμε κάποια στιγμή ένα ιΡhοne όπως αυτό… συμφωνείτε;

https://www.secnews.gr/101724/profulaktika-allazoun-xrwma-otan-entopisoun-smn/btn-large” variation=”btn-info”]Διαβάστε ακόμα: Προφυλακτικά που αλλάζουν χρώμα όταν εντοπίσουν ΣΜΝ? Είναι γεγονός!

Εσάς ποιά είναι η άποψή σας; Περιμένουμε τη γνώμη σας στα σχόλια παρακάτω!

spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS