ΑρχικήsecurityTo Samsung Galaxy S7 έρχεται με έξυπνο σύστημα υγρής ψύξης! Cool?

To Samsung Galaxy S7 έρχεται με έξυπνο σύστημα υγρής ψύξης! Cool?

To Samsung Galaxy S7 έρχεται με έξυπνο σύστημα υγρής ψύξης! Cool?
To Samsung Galaxy S7 έρχεται με έξυπνο σύστημα υγρής ψύξης! Cool?

H υπερθέρμανση είναι ένα από τα βασικότερα προβλήματα που έχουν να αντιμετωπίσουν οι OEMs όσον αφορά τις high- processing συσκευές. Ο GPU (graphics processor, για το gaming) και ο CPU (processor) είναι οι κύριοι ιθύνοντες για την αύξηση της θερμοκρασίας, επειδή αναλογικά όσο μεγαλώνει η δύναμη παράγεται περισσότερη θερμότητα.

Το Galaxy S7 έρχεται με μερικά από τα πιο πρόσφατα, πιο γρήγορα και πιο ισχυρά specs που μπορούμε να βρούμε σε ένα  smartphone, το οποίο σημαίνει ότι ολόκληρη η “ιπποδύναμή” του θα δημιουργήσει περισσότερη θερμότητα από ότι συνήθως. Για να αποφευχθεί η υπερθέρμανση, η Samsung έχει αναπτύξει ένα υγρό σύστημα ψύξης για το Galaxy S7.

“Για πρώτη φορά η Samsung έχει δημιουργήσει στο εσωτερικό ενός smartphone χαλκοσωλήνες θερμοαγωγιμότητας για ψύξη. Το νέο chip Exynos 8890 δεν είναι μόνο ισχυρό, αλλά και…. Καυτό! », αναφέρεται στο blog.

​ https://www.secnews.gr/101598/windows-10-cpu-temp-fix-heat-issue/Δείτε ακόμα: Windows 10 CPU Temperature: Πως να Fixάρετε το… καυτό pc σας!

Άρα, πως λειτουργεί το χαρακτηριστικό αυτό;

Η Samsung χρησιμοποιεί αυτό που ονομάζεται σωλήνα θερμότητας, και περικλείει μια μικρή ποσότητα υγρού, που δεν είναι φυσικά διαφορετικό από ένα full-scale  water cooling system για desktop PCς,

Η τεχνολογία ψύξης των  Samsung Galaxy S7 phones βασίζεται σε μια πολύ λεπτή “θερμική σπάτουλα” που σφραγίζεται μέσα στα τηλέφωνα και χρησιμοποιεί την εξάτμιση του νερού  για να αποφευχθεί η υπερθέρμανση τους και φυσικά έτσι έχουμε  αποτελεσματικότερη ψύξη. Αυτό επιτρέπει στους CPU και GPU να εργαστούν πιο αποτελεσματικά και να αποδώσουν ενισχυμένο performance, αποφεύγοντας έτσι κάθε πιθανότητα υπερθέρμανσης.

​​

https://www.secnews.gr/101917/mono-enas-mhnas-gia-to-ethihak/btn-large” variation=”btn-success”]Μόνο 1 μήνας έμεινε για το EthiHak!! ΕΣΥ είσαι μέσα? Αν όχι, προλαβαίνεις ακόμα!

Στην περίπτωση του iPhone, η συσκευή αυτόματα απενεργοποιείται , εάν εντοπίσει σημάδια υπερθέρμανσης για να προστατέψει τα εσωτερικά του στοιχεία.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS