ΑρχικήsecurityΣπάστε τους κωδικούς των PDF με 4 Free Password Remover Software! ;)

Σπάστε τους κωδικούς των PDF με 4 Free Password Remover Software! ;)

4 Δωρεάν PDF Password Remover Software για να σπάσετε οποιοδήποτε προστατευμένο αρχείο!
4 Δωρεάν PDF Password Remover Software για να σπάσετε οποιοδήποτε προστατευμένο αρχείο!

Τα PDF files που προστατεύονται με κωδικό δίνουν ένα επιπλέον στρώμα προστασίας στα έγγραφά σας. Αλλά, αν ξεχάσατε τον κωδικό και πρέπει ν’ αποκτήσετε πρόσβαση στο έγγραφο; Τι κάνετε; Ε λοιπόν, μόλις βρήκατε τη λύση γι’ αυτό συνεχίστε να διαβάζετε το άρθρο μας. Θα σας παρουσιάσουμε παρακάτω τα 4 καλύτερα PDF password remover software για να σπάσετε οποιοδήποτε προστατευμένο αρχείο.

​​​​ https://www.secnews.gr/101917/mono-enas-mhnas-gia-to-ethihak/btn-large” variation=”btn-success”]Μόνο 1 μήνας έμεινε για το EthiHak!! ΕΣΥ είσαι μέσα? Αν όχι, προλαβαίνεις ακόμα!

Για όσους δεν ξέρουν το ΡDF password remover tool είναι ένα πρόγραμμα που χρησιμοποιείται για να αφαιρέσουμε ή να κάνουμε bypass τα security layers που δεν μας επιτρέπουν να ανοίξουμε τα αρχεία που προστατεύονται από κωδικούς.

[alert size=”alert-block” variation=”alert-error”]ΠΡΟΣΟΧΗ! Χρησιμοποιήστε αυτά τα εργαλεία ΑΥΣΤΗΡΑ για να καταργήσετε κωδικούς πρόσβασης από τα αρχεία που έχετε στην κατοχή σας κι έχετε ξεχάσει τον κωδικό πρόσβασής τους. ΜΗΝ τα χρησιμοποιείτε για παράνομους σκοπούς. [/alert]

 

1. PDFCrack:

Το PDFCrack είναι το αγαπημένο μου PDF password remover software. Είναι ένα password recovery tool που επαναφέρει τον ξεχασμένο κωδικό και σας βοηθά να αποκτήσετε πρόσβαση στο κρυμμένο περιεχόμενο. Επαναφέρει και τους user και τους owner passwords από τα προστατευμένα με κωδικούς αρχεία. Για όσους δεν γνωρίζουν, τα user passwords απλά δε σας αφήνουν να ανοίξετε τα αρχεία, ενώ οι owner passwords  σας αποτρέπουν κι από πρόσθετες ενέργειες όπως είναι η εκτύπωση, οι αλλαγές, η αντιγραφή, τα σχόλια κ.λπ. .

Αυτό το εργαλείο δουλεύει καταπληκτικά με PDF files version 1.6 και πάνω τα οποία προστατεύονται από 28-bit RC4 κρυπτογράφηση.

Μπορείτε να το κατεβάσετε εδώ: PDFCrack

 

2. PDF Password Remover

Το PDF Password Remover είναι ένα απλό εργαλείο που αφαιρεί τα PDF owner passwords και δουλεύει με ένα πολύ απλό interface. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για PDF files από version 1.7 και πάνω που προστατεύονται από 28-bit RC4 κρυπτογράφηση. Είναι πολύ εύκολο στην χρήση αλλά δεν δουλεύει με PDF files που προστατεύονται από user password ή υψηλότερα επίπεδα κρυπτογράφησης.

Μπορείτε να το κατεβάσετε εδώ: PDF Password Remover

​​ https://www.secnews.gr/102129/mia-eikona-javascript/Δείτε ακόμα: Μια εικόνα ίσον 1000 λέξεις ίσον όλη η JavaScript !

3. PDF Unlocker

Αυτό το PDF password remover software είναι ένα Windows program σχεδιασμένο να ξεκλειδώνει ένα αρχείο κρυπτογραφημένο. Αυτό το εργαλείο είναι χρήσιμο εάν θέλετε απλά να σπάσετε το  permission security του PDF, αλλά δεν αφαιρεί το υser password εκτός κι αν το θυμάστε. Το PDF Unlocker υποστηρίζει και ξεκλειδώνει PDF files από νersion 1.7 και πάνω με 128-bit AES  κρυπτογράφηση.

Μπορείτε να το κατεβάσετε εδώ:: PDF Unlocker

 

4. PDFCrypt

Το PDFCrypt είναι ένα απλό command-line PDF password remover tool το οποίο θα ανοίξει το αρχείο άμεσα. Να σημειώσουμε μόνο πως θα μπορέσετε να ανοίξετε το αρχείο αλλά δεν πρόκειται να σας αποκαλύψει το user ή το owner password.

Μπορείτε να το κατεβάσετε εδώ: PDFCrypt

​​ type=”https://www.secnews.gr/102126/dhmiourgia-website-google-material-design-lite/”size=”btn-large” variation=”btn-info”]Διαβάστε ακόμα: Η δημιουργία website γίνεται παιχνιδάκι με το “Material Design Lite” της Google

Βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον? Πείτε μας την γνώμη σας στα σχόλια παρακάτω!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS