ΑρχικήinetΟ νέος εκπαιδευτικός πίνακας Apollo Arduino της Ascension Engineering

Ο νέος εκπαιδευτικός πίνακας Apollo Arduino της Ascension Engineering

Apollo-Arduino-Training-Board-πίνακας

Όσοι από εσάς επιθυμούν να μάθουν προγραμματισμό, μπορεί να σας ενδιαφέρει ο νέος πίνακας εκπαίδευσης που είναι συμβατός με Arduino, ο οποίος έχει σχεδιαστεί από την Ascension Engineering και είναι ειδικός για να κάνουν την εκμάθηση ηλεκτρονικών εύκολη και διασκεδαστική.

Ο εκπαιδευτικός πίνακας Apollo Arduino αποτελείται από έναν αριθμό συστατικών, συμπεριλαμβανομένων τριών υψηλής ποιότητας ενιαίας σειράς ποτενσιόμετρα, κουμπιά, πιεζοηλεκτρικό ομιλητή, αισθητήρα φωτός, κάρτα microSD, μανόμετρο και πολλά ακόμα.

Ο πίνακας σας επιτρέπει να μάθετε περισσότερα για το Arduino IDE και τον προγραμματισμό, για να σας βοηθήσει σε έναν αριθμό διαφορετικών έργων.

Είτε σας ενδιαφέρει η μάθηση προγραμματισμού είτε να ελέγχετε τα φώτα στο σπίτι σας, το Apollo είναι ένας ευέλικτος και διασκεδαστικός εκπαιδευτής που έχει σχεδιαστεί για να κάνει τα ηλεκτρονικά εύκολα και χρήσιμα.

“Ολοκληρώσαμε την παραγωγή του δείγματος με τον συνεργάτη κατασκευαστή μας. Προκειμένου να φέρουμε το Apollo στην αγορά σε μια εξαιρετική τιμή, θα πρέπει να αναβαθμίσουμε την παραγωγή μας, η οποία απαιτεί πρόσθετη χρηματοδότηση. Ένα από τα άλλα εμπόδια είναι να αποκτήσουμε την πιστοποίηση της FCC, δεδομένου ότι όλα τα προϊόντα που περιλαμβάνουν έναν μικροελεγκτή θα πρέπει να λαμβάνουν FCC πιστοποίηση συμμόρφωσης. Αν η εκστρατεία μας στο Kickstarter είναι επιτυχής αναμένουμε να έχουμε το Apollo έτοιμο για αποστολή εντός 90 ημερών. Το Apollo διαθέτει πολλά αξεσουάρ σε μία καθαρή συμπαγή διάταξη με όλες τις βιβλιοθήκες και δείγμα κώδικα έτοιμα να ξεκινήσουν. Στόχος μας είναι να καταστεί εύκολο να ξεκινήσετε με την ένταξη του hardware, παρέχοντας τoν πίνακα έτοιμο προς χρήση” δήλωσε η Ascension Engineering.

Αν σας ενδιαφέρει ο νέος πίνακας εκμάθησης, μεταβείτε στην ιστοσελίδα του Kickstarter για να κάνετε pledge από μόλις $ 65 για και βοηθήστε το Apollo να κάνει το άλμα προς την παραγωγή.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS