ΑρχικήSecurityAnonymous χάκερ ρίχνουν ιστοσελίδα της NASA

Anonymous χάκερ ρίχνουν ιστοσελίδα της NASA

shutterstock_246214819-anonymous-χάκερ

Η NASA κρύβει μεγάλο μυστικό του ISIS, λένε οι χάκερ της DDoS επίθεσης

Μια ομάδα χάκερ που συνδέονται με την hacktivist, Anonymous φέρεται να επιτέθηκε στα συστήματα υπολογιστών της NASA ως μέρος μιας παγκόσμιας εκστρατείας κατά των κυβερνητικών συγκαλύψεων. Οι δύο hacking ομάδες που ονομάζονται New World Hacking και AnonCorrupt ισχυρίστηκε ότι έστειλε ένα DDoSed mail στην ιστοσελίδα και τους email servers της NASA την Κυριακή.

Αν και ο δικτυακός τόπος της NASA φαίνεται να οργανώθηκε και να λειτουργεί, οι hackers απέδειξαν την DDoS επίθεση στο Mirror. Οι χάκερ είπαν στο Mirror.co.uk ότι η NASA είχε παρακρατήσει ένα κομμάτι με βασικές πληροφορίες σχετικά με την τρομοκρατική οργάνωση ISIS, αν και δεν αποκάλυψαν τι απόρρητες πληροφορίες μπορεί να είναι αυτές.

Η New World Hacking είναι η ίδια ομάδα που επιτέθηκε στην ιστοσελίδα του BBC την παραμονή της Πρωτοχρονιάς και την έβγαλε εκτός λειτουργίας για αρκετές ώρες.

Η NASA από την πλευρά της αρνήθηκε την επίθεση. Οι χάκερ παρουσίασαν ένα screenshot από το nasa.gov στο Mirror ως απόδειξη της επίθεσης τους.

«Πιστεύουμε ότι η NASA αποτελεί τροχοπέδη για πληροφορίες σχετικά με πολλά πράγματα, όχι μόνο ένα,» είπε ένα μέλος του New World Hacking στο Mirror.co.uk. “Το κύριο πράγμα που υποψιαζόμαστε είναι ότι συγκρατούν κάποιες πληροφορίες σχετικά με το ISIS που το κοινό πρέπει να γνωρίζει.»

“Δεν θα πούμε στο κοινό αυτό που νομίζουμε ότι κρύβει – Θα αφήσουμε τη NASA να εξηγήσει”

Η ομάδα hacking, δήλωσε ότι η επίθεση DDoS στην NASA ήταν ένα μέρος της εκστρατείας που ονομάζεται Operation Censorship (ή #OPCensorship) και ήταν επίσης μια πρακτική κίνηση για την επερχόμενη κυβερνο-επίθεση εναντίον του Donald Trump, η οποία αναμένεται να πραγματοποιηθεί την Πρωταπριλιά.

“Η επίθεση αυτή είναι μια διαμαρτυρία και μια διαδήλωση,” συνέχισε. “Θέλουμε ο Trump να ξέρει ότι είναι ο επόμενος.”

Η New World Hacking δήλωσε ότι οι e-mail servers της NASA είχαν «πέσει» κατά τη διάρκεια των επιθέσεων hack, οι οποίες ξεκίνησαν από μια σειρά υποστηρικτές σε όλο τον κόσμο.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS