ΑρχικήinetΕίναι πάρα πολύ νωρίς να μιλάμε για το επόμενο iPhone

Είναι πάρα πολύ νωρίς να μιλάμε για το επόμενο iPhone

iphone6s--644x362-iPhone

Ακόμα κι αν έχουμε έξι μήνες ακόμα για το επόμενο iPhone, οι φήμες έχουν ήδη αρχίσει σχετικά με το επόμενο μοντέλο. Ξέρετε, αυτό που πιθανόν θα κυκλοφορήσει το 2017.

Ο αναλυτής Ming-Chi Kuo αναφέρει ότι η Apple μπορεί να στραφεί και πάλι στο σχεδιασμό από γυαλί του μοντέλου 4/4S, αλλά αυτή τη φορά με κυρτό πάνελ και στις δύο πλευρές της συσκευής. Δηλώνει επίσης, ότι η εταιρεία προσπαθεί να περάσει από τις οθόνες IPS στις AMOLED. Η Samsung χρησιμοποιεί AMOLED οθόνες για τα προϊόντα της, αλλά η Apple έχει αντισταθεί την τεχνολογία αυτή για τα τηλέφωνα της. Αξίζει ωστόσο να σημειωθεί ότι το Apple Watch έχει AMOLED οθόνη. Ο Kuo λέει επίσης ότι αναμένεται η Apple να αλλάξει το μέγεθος της οθόνης 5,5 ιντσών στα τηλέφωνά της σε 5,8 ιντσών.

Για να είμαστε σαφείς, ο Kuo είναι αξιόπιστος σχετικά με τις φήμες – αλλά εξακολουθούμε να πιστεύουμε ότι είναι πάρα πολύ νωρίς για να αρχίσουμε να μιλάμε για ένα iphone που πιθανόν θα κυκλοφορήσει σε 18 μήνες.

Δεδομένου ότι το iphone 3GS κυκλοφόρησε το 2009, η Apple εναλλάσσει τα μοντέλα της κάθε χρόνο. Στα ζυγά έτη, τα κινητά αποκτούν νέο σχέδιο ( τα iphone 3, 4, 5, 6) και στα μονά έτη, το σχέδιο διατηρείται σχεδόν ίδιο, αλλά με επιπλέον χαρακτηριστικά (καλύτερη ταχύτητα για το iphone 3GS, Siri για το 4S, TouchID για το 5S, 3D αφής για το 6S). Φαίνεται απίθανο ότι η Apple θα παρεκκλίνει από αυτό το μοτίβο – ειδικά αν η εταιρεία ήδη ετοιμάζεται για επανασχεδιασμό του τηλεφώνου της σε έξι μήνες.

Ένα από τα πλεονεκτήματα του να ανανεώνει απλώς το σχεδιασμό κάθε χρονιά είναι ότι οι κατασκευαστές αξεσουάρ (και οι χρήστες) μπορούν να συνηθίσουν στο νέο μέγεθος και σχήμα. Επίσης, επιτρέπει στην Apple την επαναχρησιμοποίηση υλικών και εξαρτημάτων, στα οποία αποδίδει καλύτερα χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία ότι η Apple ετοιμάζει πολλά καινούρια χαρακτηριστικά και συσκευές. Ωστόσο είναι ακόμα πολύ νωρίς να μιλάμε με σιγουριά για ένα νέο μοντέλο κινητού που θα κυκλοφορήσει πιθανόν σε ενάμιση χρόνο από τώρα.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS