ΑρχικήHow ToΓιατί το Bing γίνεται η καλύτερη μηχανή αναζήτησης για τους προγραμματιστές?

Γιατί το Bing γίνεται η καλύτερη μηχανή αναζήτησης για τους προγραμματιστές?

Το Bing γίνεται η καλύτερη μηχανή αναζήτησης για τους προγραμματιστές αφού πλέον φέρνει στα αποτελέσματα αναζήτησης εκτελέσιμα Code Snippets!

quick-sort-python-in-bing-search

Η Microsoft ξεκίνησε μια νέα συνεργασία με το programming community website HackerRank με σκοπό να εμφανίζει εκτελέσιμα code snippets στις σελίδες αποτελεσμάτων του Bing. Σας φαίνεται ενδιαφέρον?

Αρκετά συχνά, κάθε προγραμματιστής χρειάζεται να ψάξει στο web browser search για αλγόριθμους και προγράμματα. Με αποτελέσμα οι περισσότεροι από αυτούς να καταλήγουν να επισκέπτονται websites όπως το Stack Overflow ή το Mozilla Developer Network για να αναζήτησουν βοήθεια. Με σκοπό να γινει αυτή η διαδικασία πολύ πιο εύκολη , η Microsoft μετατρέπει το Bing  σε μια εξειδικευμένη μηχανή αναζήτησης για coding.

Πως να χρησιμοποιήσετε το  Bing executable code snippet feature

Tο μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να επισκεφθείτε το Bing.com και να αναζητήσετε queries όπως “fibonacci in c#”, “quick sort python” κ.λπ..

giphy

Όταν πατήσετε enter, θα εμφανισθεί το code editor widget. Μπορείτε να τρέξετε τον κώδικα πατώντας το Run Code button.

Από ένα άλλο button στην πάνω δεξιά γωνία, μπορείτε να αλλάξετε τις γλώσσες προγραμματισμού για να δείτε τον ίδιο κώδικα σε διαφορετική γλώσσα. Προς το παρόν, οι γλώσσες που είναι διαθέσιμες είναι οι C, C++, C#, Python, PHP, και Java.

​​ https://www.secnews.gr/102163/free-pdf-password-remover-software/Διαβάστε: Σπάστε τους κωδικούς των PDF με 4 Free Password Remover Software! 😉

Σημαντική σημείωση: Εάν δεν μπορείτε να δείτε το executable code snippet feature στο Bing,  σιγουρευθείτε πως έχετε θέσει το region σας ως U.S. στο bing. Για να το κάνετε αυτό, πατήστε στο Settings στο Bing.com page, αναζητήστε τα Regions στα αριστερά και επιλέξτε United States.

Screen-Shot-2016-04-08-at-9.01.48-PM

Το HackerRank  αναφέρει πως αυτή τη στιγμή η μηχανή αναζήτησης εμφανίζει περισσότερα από 80 code snippets που καλύπτουν τα searched terms που αναζητούνται περισσότερο συχνά.

giphy2

​​ https://www.secnews.gr/102390/wifi-slax/Δείτε ακόμα: WiFi Slax: Ένα Linux φτιαγμένο για Wireless Hacking

Δοκιμάστε το και πείτε μας τα σχόλιά σας παρακάτω!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS