ΑρχικήsecurityΠως να βάλεις απεριόριστο δωρεάν VPN στον Google Chrome!

Πως να βάλεις απεριόριστο δωρεάν VPN στον Google Chrome!

[su_heading size=”18″ margin=”30″]Ο Opera έκανε μια μεγάλη ανακοίνωση την Πέμπτη ότι πρόσθεσε δωρεάν υπηρεσία VPN κι έγινε ο πρώτος browser με  built-in VPN[/su_heading]

chrome-os-vpn-hero

Το VPN ή αλλιώς Virtual Private Networking επιτρέπει στους χρήστες να δρομολογήσουν το Internet traffic τους μέσω τρίτων servers με σκοπό να συγκαλύψουν τις πραγματικές IP διευθύνσεις τους και να αυξήσουν την προστασία της ιδιωτικής τους ζωής. Επίσης αυτές οι υπηρεσίες επιτρέπουν στους χρήστες να αποκτήσουν πρόσβαση σε περιεχόμενο που είναι μπλοκαρισμένο στην περιοχή τους γι΄ αυτό είναι και πολύ δημοφιλείς στους συνδρομητές του Netflix που βρίσκονται εκτός ΗΠΑ.

[su_button url=”https://www.secnews.gr/103389/opera-web-browser-built-in-vpn/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#2e35a5″ color=”#f5efef6″ wide=”yes” center=”yes” radius=”round” icon_color=”#ffffff”]Opera : Ο πρώτος μεγάλος web browser με built-in VPΝ [/su_button]

Αυτά είναι εξαιρετικά νέα για τους ήδη χρήστες του Opera και είναι και πιθανό με τη νέα υπηρεσία να προσελκύσει και νέους χρήστες! Αλλά μπορείτε να έχετε απεριόριστο δωρεάν VPN και στον Google Chrome και θα σας δείξουμε πως!

Σε μια εποχή όπου τα προσωπικά δεδομένα της περιήγησης σας παρακολουθούνται από όλους, από διαφημιστές μέχρι hackers, η υπηρεσία VPN γίνεται όλο και πιο απαραίτητη. Η υπηρεσία μπορεί να κρύψει εντελώς την ταυτότητα σας από τις εταιρίες και να τις αποτρέψει να χτίσουν το online προφίλ σας που τόσο πολύ θέλουν. Φυσικά υπάρχουν και άνθρωποι που δεν νοιάζονται πολύ γι αυτό οπότε δεν τους είναι και πολύ απαραίτητη αυτή η υπηρεσία.

Είτε θέλετε να προστατεύετε την περιήγηση σας όλη την ώρα  είτε μόνο όταν θεωρείτε ότι είναι ανάγκη, υπάρχει ένας πολύ εύκολος τρόπος να προσθέσετε απεριόριστες δωρεάν VPΝ δυνατότητες στον Google Chrome και δεν είναι καθόλου περίπλοκο! Υπάρχουν διάφορες υπηρεσίες που προσφέρουν κάποια διαφορετικά μοντέλα αλλά πιστεύουμε ότι η καλύτερη είναι η Betternet.

Πως δουλεύει; Απλά κάντε κλικ σε αυτό το link https://chrome.google.com/webstore/detail/unlimited-free-vpn-better/gjknjjomckknofjidppipffbpoekiipm?hl=en  από τον Chrome κι εγκαταστήστε το Chrome extension του Betternet! Αυτό ήταν! Δεν χρειάζεται ούτε καν να κάνετε εγγραφή!

Πως είναι δυνατόν η Betternet να προσφέρει την υπηρεσία VPΝ δωρεάν ενώ όλες οι άλλες εταιρίες να την χρεώνουν; Διαβάστε εδώ όπου εξηγεί η εταιρία πως βγάζει λεφτά.

Αν βέβαια δεν είστε ευχαριστημένοι με αυτή την υπηρεσία μπορείτε πάντα να δοκιμάσετε τον Opera!

[su_button url=”https://www.secnews.gr/103305/panw-apo-750-000-websites-paraviasthkan-mesa-se-ena-xrono/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#3aa52e” color=”#eef3ef6″ wide=”yes” center=”yes” radius=”round” icon_color=”#ffffff”]Πάνω από 750.000 websites παραβιάστηκαν μέσα σε ένα χρόνο![/su_button]

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS