ΑρχικήinetΤο Tinder μόλις ξεκίνησε μια ομάδα γνωριμιών στην Αυστραλία

Το Tinder μόλις ξεκίνησε μια ομάδα γνωριμιών στην Αυστραλία

tinderlogo

Το εξωφρενικά δημοφιλές app γνωριμιών, μόλις ξεκίνησε ένα νέο χαρακτηριστικό, το Tinder Social. Είναι μια νέα λειτουργία που επιτρέπει σε εσάς και τους φίλους σας να δημιουργήσετε μια ομάδα στην πλατφόρμα, η οποία μπορεί στη συνέχεια να ταιριάζει με άλλες ομάδες που ψάχνουν για μια βραδινή έξοδο.

Το Tinder Social αυτή τη στιγμή δοκιμάζεται από μια μικρή ομάδα τυχερών κυνηγών αγάπης στην Αυστραλία, αν και η εταιρεία ανέφερε σε ένα blog post ότι ελπίζει να το επεκτείνει σταδιακά σε παγκόσμιο επίπεδο.

Όταν χρησιμοποιείτε την εφαρμογή σε “group mode”, μπορείτε να περιηγηθείτε σε ομάδες όπως ακριβώς θα κάνατε κανονικά με τα άτομα, καθώς και να περιηγηθείτε μέσα στα προφίλ των ατόμων στις ομάδες. Αν δείτε μια ελκυστική ομάδα φίλων και θέλετε να τους συναντήσετε, τότε μπορείτε να συνομιλήσετε και να κάνετε σχέδια για να συναντηθείτε.

Μπορείτε, επίσης, να αναφέρετε ποια είναι τα σχέδια της ομάδας σας για το βράδυ, για να καταστήσετε σαφές αν πρόκειται να πάτε για μπόουλινγκ ή μια άλλη έξοδο. Η ομάδα λήγει μετά από 48 ώρες και φυσικά οι φίλοι σας θα πρέπει να είναι στο Tinder επίσης.

Μια ομάδα γνωριμιών δεν καταλήγει πάντα ρομαντικά για όλους τους ενδιαφερομένους. Ίσως αυτή η κίνηση είναι απλά μια ένδειξη ότι η πλατφόρμα προσπαθεί να γίνει ένα μέσο για την επέκταση της κοινωνικής σας δραστηριότητας, καθώς και των σχέσεών σας.

«Είναι ένας τρόπος για να πάτε σε χώρους γεμάτους από ανθρώπους που έχετε ήδη ταιριάξει, καθιστώντας την κοινωνικοποίηση πολύ ευκολότερη όταν είστε έξω», δήλωσε η εταιρεία. Είτε ψάχνετε για τις ομάδες που μοιράζονται κοινά ενδιαφέροντα ή ψάχνετε για μια εντελώς νέα περιπέτεια, το Tinder Social είναι ένας καλύτερος τρόπος για να πάτε έξω με φίλους.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS