ΑρχικήinetΗ Samsung Galaxy σανίδα σερφ αποτελεί μια έκπληξη

Η Samsung Galaxy σανίδα σερφ αποτελεί μια έκπληξη

Samsung-Galaxy-Surfboard

Η Samsung «βουτά» από τα smartphones στις ιστιοσανίδες με τη «Galaxy Surfboard»

Έπειτα από μια πληθώρα gadgets που κυμαίνονται από wearables μέχρι crowdfunded έργα με τις πιο τρελές ιδέες, η Samsung ήταν η τελευταία εταιρεία tech που σκεφτήκαμε ότι θα δημιουργούσε ποτέ κάτι τόσο ενδιαφέρον όπως τη Galaxy Surfboard. Με τα extreme sports να γίνονται όλο και πιο έξυπνα και βλέποντας drone να παίρνουν μέρος σε αγώνες, πιστεύουμε ότι δεν θα πρέπει να αποτελεί έκπληξη ότι η Samsung έχει επίσης επεκταθεί σε αυτό.

Όπως υποδηλώνει το όνομά της, η Galaxy Surfboard είναι μια σανίδα του σερφ υψηλής τεχνολογίας. Το προϊόν κατέστη δυνατό χάρη στη συνεργασία μεταξύ του Leo Burnett και του Johnny Cabianca και αν κοιτάξετε προσεκτικά, θα είστε επίσης σε θέση να δείτε την εγκατάσταση μιας LED οθόνης στο εσωτερικό της ίδιας της ιστιοσανίδας.

Ποια όμως πρόκειται να είναι η κύρια λειτουργία της οθόνης; Καταρχήν, θα εμφανίζει πληροφορίες για τις συνθήκες κύματος, την κατεύθυνση του ανέμου, τις ταχύτητες του ανέμου και πολλές άλλες μετρήσεις που θα σας δώσουν ένα πλεονέκτημα όταν αποφασίσετε να βγείτε στην παλίρροια. Επιπλέον, θα είναι επίσης σε θέση να εμφανίζει tweets από τους οπαδούς, για να δώσουν στους surfers μια επιπλέον ώθηση, μαζί με συμβουλές του προπονητή τους και όλα αυτά σε πραγματικό χρόνο.

Ενώ αυτό είναι σίγουρα κάτι που θα μπορούσε να αποσπάσει την προσοχή από το σερφ, πιστεύουμε ότι αφού το Samsung Galaxy Surfboard είναι ακόμα σε αρχικό στάδιο, πρόκειται να πάρει κάποιες μικροαλλαγές πριν το πραγματικό προϊόν να είναι έτοιμο να για τους καταναλωτές, εάν η Samsung είχε πράγματι τις προθέσεις να κυκλοφορήσει ένα τέτοιο προϊόν στην αγορά.

Αν θέλετε να δείτε πώς λειτουργεί ένα Galaxy Surfboard, τότε σας προτείνουμε να δείτε με ιδιαίτερη προσοχή το ακόλουθο βίντεο.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS