ΑρχικήinetΤα social media της EgyptAir έγιναν μαύρα...

Τα social media της EgyptAir έγιναν μαύρα…

Η EgyptAir έκανε όλους τους λογαριασμούς της στα social media μαύρα για να τιμήσει τα θύματα της αεροπορικής τραγωδίας της Πέμπτης!

ff

Στο Twitter και στο Facebook το logo της εταιρίας άλλαξε από το κανονικό μπλε και άσπρο χρώμα του σε μαύρο και η πίσω φωτογραφία είναι μια απλή φωτογραφία με γκρι σύννεφα με τον αριθμό της πτήσης MS804.

Αυτή η αλλαγή έγινε το βράδυ της Πέμπτης, σχεδόν 24 ώρες μετά από την πτήση με τους 66 ανθρώπους που εξαφανίστηκαν στη διαδρομή από το Παρίσι στο Κάιρο. Το αεροπλάνο έφυγε από το Παρίσι στις 23.09 την Τετάρτη κι έχασε επαφή με το ραντάρ στις 2:45 την Πέμπτη. Πιστεύεται ότι συνετρίβη στη Μεσόγειο Θάλασσα.

[su_button url=”https://www.secnews.gr/103900/edward-snowden-o-bin-landen-einai-zwntanos-kai-zei-mesa-stin-poluteleia/” target=”blank” style=”3d” background=”#26f141″ color=”#0404047″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon_color=”#ffffff”]Aξίζει να διαβάσετε: Edward Snowden: Ο Bin Laden είναι ζωντανός και μέσα στην πολυτέλεια![/su_button]

https---blueprint-api-production.s3.amazonaws.com-uploads-card-image-93767-egyptair

Στα θύματα περιλαμβάνονται 15 Γάλλοι, 30 Αιγύπτιοι, 2 Καναδοί, ένας Αυστραλό-Βρετανός, ένας από την Αλγερία, ένας Ιρακινός, ένας από το Κουβέιτ, ένας από το Τσαντ, ένας από το Σουδάν, σύμφωνα με το CNN. Στην πτήση βρίσκονταν και 3 παιδιά. Δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα επίσημη λίστα των επιβατών.

Ακόμα δεν έχει γίνει ξεκάθαρο πως το αεροπλάνο χάθηκε από το ραντάρ και πως οδηγήθηκε στις τελευταίες κινήσεις του. Αναφορές από την EgyptAir για τα συντρίμμια του αεροπλάνου αποδείχθηκαν ότι είναι λανθασμένες!

Μέχρι στιγμής όλοι συμφωνούν ότι η πιο πιθανή αιτία της συντριβής είναι τρομοκρατική επίθεση αλλά οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ δήλωσαν ότι δεν υπάρχει καμία ένδειξη έκρηξης. Ελπίζουμε σύντομα να έχουμε απαντήσεις για το τι ακριβώς συνέβη.

[su_button url=”https://www.secnews.gr/103828/exoun-dieisdusei-hackers-tou-isis-stis-vretanikes-mustikes-uphresies/” target=”blank” style=”3d” background=”#26f141″ color=”#0404047″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon_color=”#ffffff”]Αξίζει να διαβάσετε: Έχουν διεισδύσει hackers του ISIS στις Βρετανικές μυστικές υπηρεσίες;[/su_button]

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS