ΑρχικήHow ToΝα πώς το Hyperloop θα αλλάξει τον τρόπο που ταξιδεύουμε!

Να πώς το Hyperloop θα αλλάξει τον τρόπο που ταξιδεύουμε!

1463019371207-Hyperloop

Βαρεθήκατε την αναμονή στις ουρές για τα εισιτήρια, τα κακά καθίσματα κλπ; Επίσης τα μακρινά ταξίδια μπορεί να είναι μια εμπειρία φορολόγησης, όταν η μόνη επιλογή για να φτάσετε στον προορισμό σας είναι τα αεροπορικά ταξίδια. Τέτοια ταξίδια όχι μόνο συνεπάγονται τη μετακίνηση προς το αεροδρόμιο, μεγάλες ουρές για να πάρετε τις αποσκευές σας, ελέγχους ασφάλειας, αλλά και το χρονικό διάστημα μέχρι τη στιγμή που θα επιβιβαστείτε στο αεροπλάνο. Το Hyperloop θα μπορούσε να τα αλλάξει όλα αυτά.

Το Hyperloop είναι ένα σύστημα μεταφοράς υψηλής ταχύτητας που μεταφέρει επιβάτες σε κάψουλες με ταχύτητες που φτάνουν πάνω από 700 μίλια την ώρα. Η αρχική ιδέα του Hyperloop δόθηκε στη δημοσιότητα τον Αύγουστο του 2013 από τον Διευθύνων Σύμβουλο της Tesla και SpaceX, Elon Musk, έτσι ώστε κι άλλοι θα μπορούσαν να επιδιώξουν την ανάπτυξη της έννοιας. Τώρα, το Hyperloop One με έδρα το Λος Άντζελες, κάνει ακριβώς αυτό.

Αλλά το Hyperloop One δεν θέλει απλά να οικοδομήσει ένα σύστημα που είναι τόσο γρήγορα όσο ένα αεροπλάνο. Η εταιρεία θέλει να δημιουργήσει μια εντελώς νέα ταξιδιωτική εμπειρία, που είναι πολύ λιγότερο ακριβή και πολύ πιο κατάλληλη.

Υπάρχουν τέσσερις τρόποι που το Hyperloop θα μετατρέψει όλες τις πτυχές των μεταφορών:

  1. Εύκολα προσβάσιμο και πιο αποτελεσματικό.

Μιλώντας στο Tech Insider, ο BamBrogan συνιδρυτής και αρχηγός της ομάδας τεχνολογίας, είπε ότι το Hyperloop θέλει να κατασκευάσει σταθμούς στη μέση των πόλεων, έτσι ώστε να μην ενοχλούν την υπόλοιπη κίνηση.

“Ουσιαστικά, το Hyperloop θα επιτρέπει στους ανθρώπους να κινηθούν με την ταχύτητα του αεροπλάνου. Αλλά μπορούμε να το κάνουμε το κέντρο της πόλης στο κέντρο της πόλης, κατασκευάζοντας σήραγγας, έτσι ώστε να είναι πραγματικά λειτουργικό”, δήλωσε ο BamBrogan. Αυτό με τη σειρά του θα βοηθήσει να απαλλαγούμε από ακριβές διαδρομές με ταξί από και προς το αεροδρόμιο. Επιπλέον, ποτέ δεν θα υπάρχουν καθυστερήσεις, λόγω καιρικών συνθηκών ή λόγω λάθους του χειριστή, καθώς το Hyperloop θα λειτουργεί σε ένα ελεγχόμενο περιβάλλον και θα είναι εντελώς αυτόνομο.

  1. Πείτε αντίο στις ουρές για εισιτήριο.

Με την εισαγωγή βελτιωμένων γραμμών εισιτηρίων, ο BamBrogan θέλει να απαλλαγούμε από την ταλαιπωρία και τις ουρές για εισιτήριο.

«Θα υπάρχουν αυτόνομα συστήματα έκδοσης εισιτηρίων και θα απολαμβάνουμε την απόλυτη εμπειρία ασανσέρ που πρόκειται να μας μεταφέρει απρόσκοπτα στον προορισμό μας.» Μέρος της διαδικασίας θα μπορούσε να πραγματοποιείται μέσω smartphone. Όλα τα εισιτήρια και οι αποσκευές θα ελέγχονται ηλεκτρονικά, καταργώντας τις ετικέτες αποσκευών και την εκτύπωση καρτών επιβίβασης.

  1. Άνετα καθίσματα.

Αναφερόμενος στο καθιστικό, ο BamBrogan δήλωσε ότι η εταιρεία εργάζεται για να δημιουργήσει θέσεις επιβατών που δεν θα είναι μόνο άνετες, αλλά θα έχουν και μεγάλο χώρο που θα επιτρέπει στους ανθρώπους να κρατήσουν κοντά τους τις αποσκευές τους συνεχώς.

  1. Λογικές τιμές

Η εταιρεία προσπαθεί επίσης να κάνει το Hyperloop οικονομικό, εκτός από γρήγορο και άνετο.

«Οποιαδήποτε μορφή Hyperloop μεταφοράς πρόκειται να είναι εξαιρετικά οικονομική», δήλωσε ο BamBrogan. «Όλη η αξία του Hyperloop δεν χρειάζεται να προσφέρεται σε πολύ υψηλή τιμή. Έτσι, ο στόχος μας είναι να κάνουμε το Hyperloop πολύ φθηνό σε σχέση με άλλες μορφές μεταφοράς, έτσι ώστε να συνδυάζει χαμηλό κόστος, υψηλή ταχύτητα, εξαιρετική ασφάλεια και ενεργειακή απόδοση.»

Ενώ ο BamBrogan δεν αποκάλυψε την τιμολόγηση του εισιτηρίου, η αρχική ιδέα του Musk πρότεινε $ 20 για ένα εισιτήριο μονής διαδρομής.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS