ΑρχικήinetΠήραμε το Samsung Pay μαζί μας για φαγητό

Πήραμε το Samsung Pay μαζί μας για φαγητό

Samsung-Pay

Το Samsung Pay ξεκίνησε στην Αυστραλία την Τετάρτη, αλλά θα χρειαστεί μερικούς ακόμη τραπεζικούς εταίρους πριν αντικαταστήσει το πορτοφόλι μας.

Κατ ‘αρχάς, μόνο πελάτες με κάρτες που έχουν εκδοθεί από την American Express ή με πιστωτικές κάρτες Citibank θα έχουν πρόσβαση στο σύστημα πληρωμών μέσω κινητού τηλεφώνου. Έχοντας μια πιστωτική κάρτα American Express στο χέρι, μπορείτε να τη φορτώσετε, για παράδειγμα για το μεσημεριανό σας γεύμα.

Είναι απλό να προσθέσετε μια κάρτα στην εφαρμογή μετά την εγκατάστασή της. Κρατήστε την κάρτα μπροστά από τη φωτογραφική μηχανή του smartphone, όταν σας ζητηθεί και στη συνέχεια προσθέστε μια διεύθυνση χρέωσης. Οι κάρτες μπορούν επίσης να προστεθούν με το χέρι. Το Samsung Pay μπορεί στη συνέχεια να ενεργοποιηθεί σύροντας προς τα πάνω, από το κάτω μέρος της οθόνης.

Η Samsung υπόσχεται να κρατήσει τα δεδομένα της τραπεζικής σας κάρτας ασφαλή. Τα στοιχεία της κάρτας προστατεύονται και οι συναλλαγές πραγματοποιούνται με δακτυλικά αποτυπώματα ή κωδικό πρόσβασης. Σχεδιάζει επίσης να ενσωματώσει την κάρτα πίστεως και δώρων, ενώ ψάχνει για πιθανές συνεργασίες με αυστραλιανά συστήματα μεταφορών, όπως Opal και Myki.

Μόλις εμφανιστεί στην οθόνη σας το Samsung Pay, η λειτουργία ενεργοποιείται με ένα άγγιγμα του αποτυπώματός σας. Για να συνεχίσει η διαδικασία και να γίνει η αγορά, πρέπει απλά να κρατάτε το τηλέφωνο στο τερματικό πληρωμής του καταστήματος.

Ωστόσο μπορεί να καθυστερήσει λίγο, καθώς η διαδικασία της συναλλαγής χρειάζεται έξι έως οκτώ δευτερόλεπτα περισσότερο από ό, τι το πρότυπο των tap-and-go πληρωμών με κάρτα, με το οποίο πολλοί Αυστραλοί είναι εξοικειωμένοι. Στον σημερινό κόσμο, αυτό είναι βασανιστικά αργό!

Αν το Samsung Pay μπορεί να μειώσει αυτό το χρόνο συναλλαγής, καθώς και να προσθέσει δυνατότητες για τα μέσα μαζικής μεταφοράς, θα βοηθήσει πολύ περισσότερο τους χρήστες να εγκαταλείψουν το πορτοφόλι τους. Μέχρι τότε, θα σας συμβουλεύαμε όλους να είστε προετοιμασμένοι για την μικρή καθυστέρηση της διαδικασίας.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS