ΑρχικήHow ToΤα Top 5 μουσικά app για τους Android λάτρεις της μουσικής

Τα Top 5 μουσικά app για τους Android λάτρεις της μουσικής

Music_Downloader_Apps

Σε ποιον δεν αρέσει να ακούει μουσική; Και οι ημέρες που έπρεπε να βασιζόμαστε σε κασέτες ή CD για να ακούσουμε μουσική έχουν παρέλθει ανεπιστρεπτί. Με την έλευση του smartphone, μπορούμε τώρα να ακούμε μουσική στα χέρια μας. Για όλους αυτούς τους λάτρεις της μουσικής λοιπόν που θέλουνι να κουνηθούν και να χορεύουν στο ρυθμό των αγαπημένων τους τραγουδιών, παρουσιάζουμε τα καλύτερα 5 πιο δημοφιλή μουσικά app για το Android smartphones σας.

  1. Google Play Music app

Η εφαρμογή Google Play Music είναι προ-εγκατεστημένη σε κάθε smartphone. Είναι επίσης ένα από τα καλύτερα Android app για να κατεβάσετε δωρεάν μουσική. Το Google Play Music έχει πολύ απλό, κομψό και κλασικό περιβάλλον εργασίας χρήστη και μπορείτε εύκολα να βρείτε κάποιο μουσικό κομμάτι από αυτό το app. Με περισσότερα από 50.000 τραγούδια στη βάση δεδομένων του, μπορείτε επίσης να ανακαλύψετε και να εγγραφείτε στα podcasts μέσω αυτού του app. Έχει κάποια συναρπαστικά χαρακτηριστικά όπως η έξυπνη σύσταση, η οποία θα σας προτείνει τραγούδια ανάλογα με το γούστο σας. Η μουσική σας μπορεί να αποθηκευτεί στο cloud, ώστε να μπορείτε να την ακούσετε οποιαδήποτε στιγμή, οπουδήποτε και σε όλες τις συσκευές σας Android. Μπορείτε επίσης να τα μοιραστείτε με τους φίλους σας στο Google+ και να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας τραγούδια για αναπαραγωγή εκτός σύνδεσης.

  1. SoundCloud

Το SoundCloud είναι μία από τις δημοφιλείς δωρεάν εφαρμογές streaming μουσικής για Android, αλλά μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε αυτό το app για να κατεβάσετε τα αγαπημένα σας μουσικά κομμάτια. Παρόλο που η δωρεάν έκδοση αυτού του Android app έχει κάποιες διαφημίσεις, μπορείτε να πληρώσετε ένα μικρό ποσό για να αποκτήσετε την έκδοση χωρίς διαφημίσεις. Το SoundCloud σας επιτρέπει να ακούτε μουσική και να τη μοιραστείτε με άλλους. Σας επιτρέπει επίσης να ανακαλύψετε και να αναζητήσετε τα αρχεία μουσικής, να ακούστε νέα μουσική από δημιουργούς και να καταγράψετε τη δική σας. Μπορείτε επίσης να βρείτε την αγαπημένη σας μουσική από το τμήμα Είδη είτε αναζητώντας από τη γραμμή αναζήτησης. Μπορείτε να μοιραστείτε τη μουσική που θέλετε στο Facebook, το Twitter, το Foursquare και το Tumblr.

  1. Amazon MP3

Πέραν του ότι είναι ένα μεγάλο κατάστημα για λήψεις MP3, το Amazon MP3 app για Android φέρνει μαζί του Cloud Player της Amazon. Κάθε φορά που αγοράζετε ένα άλμπουμ ή ένα τραγούδι από το MP3 κατάστημα της Amazon, η αγορά σας θα σταλεί στο Cloud Player σας. Μπορείτε να παίξετε οποιαδήποτε άλλα τραγούδια από εκεί, που έχετε κατεβάσει, μπορείτε επίσης να κατεβάσετε τα τραγούδια στο τηλέφωνό σας για ακρόαση εκτός σύνδεσης.

  1. Skull Mp3 Music Downloader Pro

Το Skull MP3 Music Downloader Pro είναι ένα από τα καλύτερα app για να κατεβάσετε δωρεάν μουσική. Βασικά, αυτό το app έχει μια μηχανή αναζήτησης που θα ψάξει για την αγαπημένη σας μουσική ανάλογα με το ερώτημα αναζήτησης. Επίσης από το προεπιλεγμένο πρόγραμμα αναπαραγωγής μουσικής του, μπορείτε να ακούσετε τη μουσική που κατεβάσατε άμεσα χωρίς να ανοίξετε το player. Με τη χρήση τους Ορισμός ως ήχος κλήσης χαρακτηριστικό, μπορείτε επίσης να ορίσετε οποιοδήποτε μουσικό κομμάτι ως ήχο κλήσης.

  1. Winamp

Το Winamp είναι ένα εξαιρετικά δημοφιλές πρόγραμμα αναπαραγωγής μουσικής με ένα απλό interface που κρύβει μια πληθώρα χρήσιμων λειτουργιών. Έχει την ικανότητα να συγχρονίζει ασύρματα τη μουσική σας στο τηλέφωνό σας, καθώς και τη δυνατότητα να κατεβάζει δωρεάν μουσική από το Spinner. Μπορείτε επίσης να το συγχρονίσετε με τις Winamp εγκαταστάσεις σας σε άλλα συστήματα, όπως η επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή σας. Ο ισοσταθμιστής της εφαρμογής μπορεί να προσαρμοστεί ανάλογα με την προκαθορισμένη ρύθμιση που θέλετε και μπορείτε να τον αποθηκεύσετε ως προεπιλογή. Το Winamp έχει επίσης μια λειτουργία κλειδώματος οθόνης που εύκολα σας επιτρέπει να πραγματοποιήσετε εναλλαγή μεταξύ τραγουδιών, ακόμη και χωρίς να ξεκλειδώσετε την RingCentral.

Λοιπόν, τι περιμένετε? Κατεβάστε οποιαδήποτε από αυτές τις εφαρμογές μουσικής και απολαύστε τα προνόμια που σας προσφέρει!

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS