ΑρχικήinetΤο νέο Android Ν Preview Developer της Google

Το νέο Android Ν Preview Developer της Google

Μόλις πριν από λίγες ημέρες, η Google παρουσίασε το πιο πρόσφατο Android Ν Preview Developer, σηματοδοτώντας έτσι την έναρξη του τελικού Android build αργότερα το καλοκαίρι.
Ωστόσο, φαίνεται ότι υπάρχουν κάποια προβλήματα με την τελική κατασκευή. Η Google επιβεβαίωσε ότι το Maps δεν είναι συμβατό με το Android Auto.

google-maps-stock-image

Η πληροφορία εμφανίστηκε στο Developer Blog της Google και δείχνει ότι το Google Maps δεν είναι συμβατό με το Android Auto, η οποία είναι ουσιαστικά η πλατφόρμα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας της εταιρείας.

Η σελίδα Support και Release υποδεικνύει ότι το Google Maps περιλαμβάνετε στο Developer Preview 4 που συνήθως διακόπτεται όταν χρησιμοποιείται με τοAndroid Auto.
Ωστόσο, υπάρχουν περιπτώσεις στις οποίες η εφαρμογή δεν είναι απλά σε θέση να ξεκινήσει ή η πλοήγηση απλά δεν λειτουργεί.

Το πρόβλημα θα φτιαχτεί στην επόμενη ενημέρωση των Google Maps
Αξίζει να σημειωθεί ότι η έκδοση των Google Maps περιλαμβάνει το τελευταίο Android Ν DP είναι η 9.30!
Το θέμα θα διορθωθεί στην επόμενη ενημερωμένη έκδοση για το Google Maps, δηλαδή την 9.31.
Θα πρέπει επίσης να γνωρίζετε ότι η εφαρμογή αναμένεται να λάβει μια ενημέρωση μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Παρ ‘όλα αυτά, είναι μια απλή προεπισκόπηση για το Android Ν, το οποίο σημαίνει ότι υπάρχει περιθώριο για λάθος.
Επιπλέον, η Preview Developer προβλέπει επίσης ότι το Android Ν μπορεί να κυκλοφορήσει κάποια στιγμή τον Σεπτέμβριο ή τον Οκτώβριο.
Τα αποκαλυπτήρια του Android Ν συνεπάγονται επίσης με νέες ανακοινώσεις που αφορούν το Nexus.

Μέχρι τότε, η Google δεν έχει ακόμα αποκαλύψει το όνομα της επερχόμενης έκδοσης του Android. Τον Μάιο, η Google ανακοίνωσε ότι θα δεχόταν προτάσεις από τους χρήστες για την ονομασία . Η περίοδος επιλογής έχει λήξει, και αναμένετε η Google να αποκαλύψει το αποτέλεσμα.

spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS