ΑρχικήinetΗ προσπάθεια της Microsoft για την ανανέωση των τηλεφώνων της

Η προσπάθεια της Microsoft για την ανανέωση των τηλεφώνων της

Η Microsoft προσπαθεί να ανανεώσει την επιχείρηση των κινητών τηλεφώνων της και ως μέρος του σχεδίου αυτού, η εταιρεία προσπάθησε να μειώσει σημαντικά τον αριθμό των συσκευών που διατίθενται στην αγορά, με καινούργιες πληροφορίες που υποστηρίζουν ότι το Redmond θα μπορούσε να πάει τόσο κάτω όσο και ένα ζευγάρι ακουστικών της ίδιας σειράς.

Microsoft

Εν τω μεταξύ, όμως, οι φωτογραφίες που προέρχονται από την ιταλική ιστοσελίδα AggiornamenteLumia δείχνει ότι είναι το Lumia 850, ή το Lumia Honjo, όπως η ίδια η Microsoft έχει αναφέρεται στη συσκευή εσωτερικά.

Το τηλέφωνο υιοθετεί την ίδια σχεδιαστική γλώσσα με το Lumia αλλά φαίνεται να μοιάζει με το Lumia 650, ένα μοντέλο που παρουσιάστηκε νωρίτερα αυτό το χρόνο και αυτή τη στιγμή είναι προς πώληση σε διάφορες αγορές σε όλο τον κόσμο. Το Lumia 650 πολύ συχνά αναφέρεται ως το πιο όμορφο των Windows 10 Mobile συσκευών μέχρι και σήμερα.

Η Toyota επενδύει σε μια startup ιπτάμενων ταξί

SecNewsTV 13 hours ago

Σε ό, τι αφορά το Lumia 850, η έκδοση δείχνει ότι η συσκευή φαίνεται να τρέχει μια παλιά έκδοση των Windows 10 Mobile.

Δεν υπάρχουν και πολλά που μπορούν να ειπωθούν για τη συσκευή βάση των φωτογραφιών που έχουν κυκλοφορήσει, αλλά αυτό είναι το λιγότερο σημαντικό αυτή τη στιγμή, με δεδομένο το γεγονός ότι η Microsoft έχει ήδη ακυρώσει αυτό το μοντέλο, και δεν σχεδιάζει μέχρι στιγμής να το φέρει πίσω στην παραγωγή.

Από την άποψη του υλικού, η Honjo δεν ήταν και η πιο συναρπαστική συσκευή των Windows 10 Mobile και αυτό είναι πιθανώς ένας από τους λόγους που η εταιρεία αποφάσισε να απαλλαγεί από αυτό, ακόμη και πριν από την έναρξή του. Το τηλέφωνο ήταν εξοπλισμένο με μια οθόνη 5 ιντσών και 720p, με ένα Snapdragon 210 επεξεργαστή, γι ‘αυτό ήταν περισσότερο μια συσκευή low-end ειδική για να βοηθήσει να κερδίσουν ένα μερίδιο από την αγορά και όχι για να απευθυνθούν προς εκείνους που ψάχνουν για ένα high-end μοντέλο.

spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS