ΑρχικήinetΗ αύξηση τιμών του Netflix έκανε πολλούς συνδρομητές να φύγουν

Η αύξηση τιμών του Netflix έκανε πολλούς συνδρομητές να φύγουν

PSD_Padrão_Novas_Imagens-124-692x360-συνδρομητές

Οι μετοχές του Netflix έπεσαν απότομα μετά την πρόσθεση λιγότερων συνδρομητών από ό, τι αναμενόταν πριν από την αύξηση των τιμών στις ΗΠΑ. Η εταιρεία πρόσθεσε 1.680.000 συνδρομητές κατά τους τρεις μήνες έως τον Ιούνιο – πολύ πιο κάτω από τις προβλέψεις των 2,5 εκατ.

Οι ακυρώσεις συνδρομητών αυξήθηκαν “ελαφρώς και αναπάντεχα” λόγω των υψηλότερων δαπανών για τους υπάρχοντες χρήστες.

Εάν αυτή η απώλεια επεκταθεί όταν η Wall Street θα ανοίξει την Τρίτη, η μετοχή θα έχει χάσει περίπου το ένα τέταρτο της αξίας του τρέχοντος έτους. Οι μετοχές του Netflix υπόκεινται συχνά σε μεγάλες διακυμάνσεις, καθώς οι επενδυτές στοιχηματίζουν στην προσπάθειά τους να επαναπροσδιορίσουν τις παγκόσμιες συνήθειες τηλεθέασης.

Ο αναλυτής της Wedbush Securities, Michael Pachter, δήλωσε: «Οι μετοχές είναι μειωμένες επειδή η εγχώρια αύξηση των συνδρομητών τους επιβραδύνθηκε … και τα εγχώρια κέρδη τροφοδοτούν τις διεθνείς απώλειές τους.» Το Netflix παραδέχθηκε ότι η ανάπτυξη είχε επιβραδυνθεί τόσο στις ΗΠΑ όσο και στις διεθνείς αγορές: “Αναπτυσσόμαστε, αλλά όχι τόσο γρήγορα όσο θα θέλαμε.”

Οι αναλυτές εκτιμούν ότι περίπου 20 εκατομμύρια συνδρομητές μπορεί να αναγκαστούν να πληρώσουν μεταξύ $ 1 και $ 2 επιπλέον το μήνα, από το τέλος του τρέχοντος έτους. Το Netflix δήλωσε ότι οι αυξήσεις ήταν ένας λόγος για τον οποίο η εταιρεία θα προσθέσει μόλις 300.000 συνδρομητές στις ΗΠΑ κατά τους τρεις μήνες μέχρι το Σεπτέμβριο – πολύ λιγότερους από ό, τι οι 880.000 που προστέθηκαν κατά την ίδια περίοδο του προηγούμενου έτους.

Τα έσοδα για το τρίμηνο αυξήθηκαν 28% στα $ 2,1 δις, εν μέρει από τις υψηλότερες τιμές του Netflix. Η υπηρεσία streaming, γνωστή για σειρές όπως Orange is the new Black, House of Cards και Unbreakable Kimmy Schmidt, είναι τώρα διαθέσιμη σχεδόν σε κάθε χώρα. Ωστόσο, αντιμετωπίζει ανταγωνισμό από αντίπαλες υπηρεσίες, όπως οι Amazon Prime και Hulu.

Παραμένει έξω από την Κίνα λόγω αυτού που ονομάζεται «πιο δύσκολο κανονιστικό περιβάλλον». Η ηπειρωτική χώρα δεν έχει ακόμη επιτρέψει ούτε στις υπηρεσίες συνεχούς ροής όπως το Disney ή το Apple.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS