ΑρχικήHow ToΝεοϋορκέζος πιάνει και τα 142 διαθέσιμα Pokémon στις ΗΠΑ

Νεοϋορκέζος πιάνει και τα 142 διαθέσιμα Pokémon στις ΗΠΑ

Pokémon-go-reddit-user

Ένας άνδρας από τη Νέα Υόρκη, έχει γίνει ο απόλυτος κυρίαρχος του νέου παιχνιδιού Pokémon Go στις ΗΠΑ, αφού κατάφερε να πιάσει όλα τα Pokémon που απαριθμούνται στο Pokédex της χώρας του.

Την προηγούμενη Πέμπτη, ο χρήστηw του Reddit με το ψευδώνυμο ftb_hodor δημοσίευσε στο λογαριασμό του ένα εικόνα της οθόνης του τηλεφώνου του, όπου φαινόταν ξεκάθαρα πως έχει ολοκληρώσει το Pokédex του και με τους 142 χαρακτήρες.

Ο «άθλος» αυτός έγινε δυνατός με την απόλυτη αφοσίωση που έδειξε ο παίκτης από το επίπεδο 31 του Pokémon Go. Ο εκπαιδευτής προφανώς πέρασε δύο εβδομάδες – τουλάχιστον 50 ώρες την εβδομάδα – επωάζοντας 303 αυγά και κάλυψε πάνω από 95 μίλια με τα πόδια. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, κατάφερε να συγκεντρώσει συνολικά 4.269 Pokémon.

Ο Ftb_hodor ισχυρίστηκε ότι η μεγαλύτερη απόσταση που χρειάστηκε να ταξιδέψει για να παίξει το παιχνίδι ήταν μέχρι το New Jersey. Ο ίδιος πίστωσε τέσσερις PokéStops, που βρίσκονται ακριβώς απέναντι από το Central Park για να τον βοηθήσουν να ολοκληρώσει το κυνήγι του.

Σύμφωνα με το Vox, στην πραγματικότητα υπάρχουν συνολικά 151 χαρακτήρες που μπορούν να πιάσουν οι εκπαιδευτές στο επαυξημένης πραγματικότητας παιχνίδι – εννέα από τα οποία είναι είτε εξαιρετικά σπάνια είτε βρίσκονται σε κλειδωμένη περιοχή.

Τρία από τα Pokémon που δεν υπάρχουν στο Pokédex του ftb_hodor είναι αυτά που βρίσκονται αποκλειστικά σε άλλες περιοχές του κόσμου: το Mr Mime (Ευρώπη), το Kangaskhan (Αυστραλία) και το Farfetch’d (Ασία). Τα υπόλοιπα είναι τα Articuno, Ditto, Mew, Mewtwo, Moltres και Zapdos, από τα οποία κανένα δεν έχει εντοπιστεί από τότε που ξεκίνησε το παιχνίδι στις αρχές Ιουλίου.

 

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS