ΑρχικήinetΟ επικεφαλής των Windows Terry Myerson αναλαμβάνει νέο ηγετικό ρόλο

Ο επικεφαλής των Windows Terry Myerson αναλαμβάνει νέο ηγετικό ρόλο

Ο Terry Myerson, ο οποίος είναι σήμερα επικεφαλής των Windows και Devices της Microsoft, θα αναλάβει τον ηγετικό ρόλο της ομάδας του Windows Server, ακολουθώντας και άλλες νέες διοικητικές αλλαγές που ανακοίνωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος Satya Nadella.

Windows
Μέχρι τώρα, τα Windows Server είχαν επικεφαλή τον Scott Guthrie και υπήρξε μέλος του ομίλου Cloud και Enterprises, οπότε η αλλαγή που έγινε έχει νόημα, μιας και τα Windows και τα Windows Server μοιράζονται τον ίδιο πυρήνα. Όλες οι εκδόσεις των Windows που προσφέρονται από τη Microsoft είναι πλέον μέρος της ίδιας μονάδας, έτσι η εταιρεία αναμένει να απλοποιηθεί η διαδικασία συνεργασίας μεταξύ των ομάδων που εργάζονται στα Windows και στα Windows Server.
Ένας εκπρόσωπος της εταιρείας δήλωσε:

“Καθώς προχωρούμε τον στόχο μας να οικοδομήσουμε τα λειτουργικά συστήματα που παρέχουν τις καλύτερες εμπειρίες από τις μικρότερες συσκευές IoT στις μεγαλύτερες αναπτύξεις του διακομιστή κλίμακας σε δημόσια και ιδιωτικά clouds, η ομάδα Windows Server θα μεταφερθεί από την ομάδα Cloud +Enterprise στην ομάδα Windows και Devices. Αυτές οι ομάδες συνεργάζονται ήδη στενά.”

Ο Scott Guthrie θα παραμείνει ο ηγέτης της μονάδας Cloud και Enterprise, αλλά χωρίς την ομάδα των Windows Server, ενώ ο Terry Myerson θα είναι ο επικεφαλής της ομάδας των Windows και Devices.
Ως μέρος αυτής της μετάβασης, οι ομάδες Windows Server Engineering και Remote Desktop Services θα μεταφερθούν επίσης στην ομάδα Windows and Devices μαζί και με τους αρχηγούς τους, τον Mike Neil και τον Brad Anderson.
Βέβαια, δεν υπάρχει ακόμα καμία επίσημη πληροφορία για το πότε θα γίνουν αυτές οι αλλαγές εντός της εταιρείας.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS