ΑρχικήHow To6 τρόποι για να βρείτε δωρεάν Wi-Fi Hotspots οπουδήποτε!

6 τρόποι για να βρείτε δωρεάν Wi-Fi Hotspots οπουδήποτε!

Αν ψάχνετε τρόπους για να βρείτε δωρεάν Wi-Fi hotspots, τότε βρίσκεστε στο σωστό μέρος. Εκτός από απλά να κοιτάζετε γύρω σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάποια χρήσιμα εργαλεία και εφαρμογές για να βρείτε δωρεάν Wi-Fi hotspots. Χρησιμοποιώντας μεθόδους όπως το MAC spoofing, μπορείτε να επεκτείνετε και το δωρεάν όριο στα εστιατόρια και ξενοδοχεία.

Υπάρχουν πολλές πιθανότητες να χρησιμοποιείτε μια σύνδεση Wi-Fi για να διαβάσετε αυτό το άρθρο. Όμως, υπάρχουν και φορές που βρίσκεστε στη μέση του πουθενά, χωρίς καμία πρόσβαση σε κάποιο Wi-Fi hotspot. Ή απλά κάθεστε άνετα στο σαλόνι σας, αλλά θέλετε να απολαμβάνετε τις υπηρεσίες του διαδικτύου χωρίς να ξοδεύετε ούτε ένα ευρώ. Σε τέτοιες περιπτώσεις, λοιπόν, μπορεί να βρείτε αυτό το άρθρο χρήσιμο.

6 τρόποι για να βρείτε δωρεάν Wi-Fi Hotspots οπουδήποτε!

Παρακάτω σας παραθέτουμε μερικούς δωρεάν τρόπους για να μείνετε σε επαφή με τους φίλους σας και να παρακολουθείτε όλα τα viral βίντεο του Διαδικτύου.

Πώς να βρείτε δωρεάν Wi-Fi οπουδήποτε και αν πάτε;

Χρησιμοποιήστε τον ενσωματωμένο Wi-Fi σαρωτή του τηλεφώνου σας:

Δεν είναι όλοι συνειδητοποιημένοι όσο αφορά την εξοικονόμηση του Wi-Fi τους. Σε τέτοιες περιπτώσεις, το Android smartphone σας, θα σας βοηθήσει ενημερώνοντάς σας, εάν μια Wi-Fi σύνδεση είναι ανοιχτή. Απλά ανοίξτε τις ρυθμίσεις του Wi-Fi στο τηλέφωνό σας και αναζητήστε συνδέσεις που φέρουν την ένδειξη «unsecured» ή «open», -προσοχή όμως στους κινδύνους που καραδοκούν.

Εγκαταστήστε Wi-Fi Scanner εφαρμογές και εργαλεία:

Μερικές φορές, ο σαρωτής Wi-Fi του τηλεφώνου σας αποτυγχάνει να σας δώσει όλες τις πληροφορίες σχετικά με τα Wi-Fi hotspots της περιοχής σας. Σε αυτή την περίπτωση, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε κάποιες Wi-Fi Scanner εφαρμογές ή εργαλεία:

  • Windows PC: Εάν ο ανιχνευτής Wi-Fi του Windows φορητού υπολογιστή σας δεν σας βοηθά, μπορείτε να κατεβάσετε κάποια δωρεάν εφαρμογή, όπως οι WeFi και NetStumbler. Το WeFi σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε μια λίστα, δημιουργημένη από μια κοινότητα, με τα δωρεάν hotspots. Το NetStumbler σας παρέχει μια λεπτομερή λίστα με τα διαθέσιμα δίκτυα με το κανάλι τους, τη δύναμη και την ασφάλεια που έχουν.
  • Mac: Ομοίως, για Mac, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την iStumbler εφαρμογή για να δημιουργήσετε μια λίστα από τα κοντινά hotspots. Υπάρχει μια πληρωτή επιλογή με το όνομα AirRadar που λειτουργεί φοβερά.
  • Smartphones: Ενώ ο Wi-Fi σαρωτής του τηλεφώνου σας επιτρέπει να σαρώσετε το περιβάλλον σας, υπάρχουν εφαρμογές σάρωσης που σας επιτρέπουν να αναζητήσετε Wi-Fi και από άλλες περιοχές. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Free Wi-Fi Finder του JiWire για το iPhone ή εναλλακτικές πληρωτές λύσεις όπως τα WifiTrack και WiFiFoFum (επίσης διαθέσιμα για Windows Mobile).
  • Online εργαλεία: Εάν επιθυμείτε να παρακάμψετε τη διαδικασία εγκατάστασης εφαρμογής για δωρεάν Wi-Fi, μπορείτε να πάρετε τη βοήθεια διαφόρων online εργαλείων, όπως τα Hotspot Haven και Wi-Fi Freespot Directory.

Επισκεφθείτε μέρη που είναι πιθανόν να έχουν δωρεάν Wi-Fi hotspots:

Σε μέρη όπως τα McDonald ‘s, το αεροδρόμιο, οι δημόσιες βιβλιοθήκες, τα Starbucks, μπορείτε να έχετε δωρεάν Wi-Fi. Έτσι, αν αγαπάτε το δωρεάν Wi-Fi, μπείτε στη διαδικασία να μάθετε τους χώρους που παρέχουν δωρεάν Wi-Fi hotspots και επισκεφθείτε τους. Απλά αναζητήστε το σε ξενοδοχεία, επιχειρήσεις, εστιατόρια, καφετέριες και θα εκπλαγείτε όταν δείτε πόσα μέρη είναι έτοιμα να σας προσφέρουν τα δεδομένα τους δωρεάν.

Αυξήστε το δωρεάν όριο κάνοντας spoofing στη MAC διεύθυνση:

Αν έχετε εντοπίσει ένα δωρεάν Wi-Fi hotspot σε κάποιο εμπορικό κέντρο ή εστιατόριο, υπάρχουν πιθανότητες ότι πρόκειται για μια συγκεκριμένη χρονικά σύνδεση. Για να την ξεγελάσετε, θα πρέπει να κάνετε spoof τη MAC διεύθυνσή σας. Το μόνο που χρειάζεστε είναι μια εφαρμογή όπως το MAC Makeup. Ωστόσο, δεν σας το συστήνουμε, αλλά θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί σε μια έκτακτη περίπτωση.

Μετατρέψτε το τηλέφωνο/laptop σας σε ένα Wi-Fi hotspot:

Εάν έχετε μια ενεργή σύνδεση δεδομένων, μπορείτε εύκολα να προσφέρετε τη 3G ή LTE σύνδεσή σας στον προσωπικό σας υπολογιστή. Χρησιμοποιώντας τις ενσωματωμένες λειτουργίες του τηλεφώνου σας, μπορείτε να μετατρέψετε το Android, iPhone και Windows Phone σας σε ένα φορητό Wi-Fi hotspot και να έχετε ίντερνετ στον υπολογιστή σας.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS