ΑρχικήinetΤο Galaxy Note 7 είναι σχεδόν εδώ

Το Galaxy Note 7 είναι σχεδόν εδώ

Το Galaxy Note 7 είναι σίγουρα ένα από τα πιο αναμενόμενα κινητά τηλέφωνα αυτού του έτους, δεδομένου ότι έρχεται με πολλά καινοτόμα και συναρπαστικά χαρακτηριστικά. Αυτός είναι και ο κύριος λόγος που πολλοί πωλητές επιθυμούν να το παρέχουν στους πελάτες τους όσο το δυνατόν συντομότερα.

Galaxy
Σύμφωνα με τη SamMobile, η Verizon και η T-Mobile έχουν ήδη αρχίσει την αποστολή του Galaxy Note 7 στους πελάτες τους καθώς φαίνεται ότι υπάρχουν άνθρωποι που έχουν λάβει μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με την ανακοίνωση ότι οι παραγγελίες τους βρίσκονται ήδη στο δρόμο.
Πρόσφατα, η Samsung ανακοίνωσε ότι καθυστέρησε την παράδοση του Galaxy Note 7 σε πολλές χώρες, μεταξύ των οποίων είναι και το Λουξεμβούργο, το Βέλγιο, η Ολλανδία, η Μαλαισία, η Ρωσία και η Ουκρανία. Φαίνεται ότι σε αυτές τις χώρες το Note 7 θα κυκλοφορήσει το Σεπτέμβριο, καθώς ο “γίγαντας” της Νότιας Κορέας δεν είχε προβλέψει την υψηλή ζήτηση για το κινήτο έτσι έδωσαν προτεραιότητα σε συγκεκριμένες αγορές.
Το Samsung Galaxy Note 7 διαθέτει μια Super AMOLED οθόνη 5,7 ιντσών με οθόνη quad HD και φόρτιση USB Type-C. Διαθέτη έναν επεξεργαστή Snapdragon 820 ή έναν οκτα-core Exynos 8890, ανάλογα με την περιοχή. Επίσης, έρχεται με εσωτερική μνήμη 64GB και 4GB μνήμης RAM, μαζί με μια πίσω κάμερα 12MP και μια μπροστινή κάμερα 8MP.
Το smartphone διαθέτει και σαρωτή ίριδας, scanner δακτυλικών αποτυπωμάτων, καθώς και ένα βελτιωμένο S Pen. Επιπλέον, αντλεί ενέργεια από μια 3,500mAh μπαταρία, επίσης έρχεται με μια νέα VR Gear, έτοιμη να κυκλοφορήσει στις 19 Αυγούστου.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS