ΑρχικήinetΠρώην υπάλληλος της Apple μιλάει για το Apple Watch

Πρώην υπάλληλος της Apple μιλάει για το Apple Watch

Ένα από τα κορυφαία χαρακτηριστικά του Apple Watch είναι η υποστήριξη που έχει για τα ανταλλάξιμα λουράκια, η οποία έχει δημιουργήσει μια εντελώς καινούργια επιχείρηση γύρω από τη συσκευή.
Και ενώ φαίνεται πως το Apple Watch έχει νόημα με τα ανταλλάξιμα λουράκια, ένας μηχανικός της Apple αποκάλυψε ότι υπήρξαν εσωτερικές συζητήσεις για μια διαφορετική προσέγγιση που θα μπορούσε να κάνει τη συσκευή μοιάζει λίγο περισσότερο με το Microsoft Band.

Apple
Ο πρώην υπάλληλος της Apple, Bob Messerschmidt αποκάλυψε σε συνέντευξή του στο Fast Company ότι μία από τις προτάσεις του, όταν εργάζονται για το Apple Watch ήταν να βάλει τους αισθητήρες στο λουράκι, προκειμένου να επωφεληθούν από πιο ακριβείς μετρήσεις, αλλά η ιδέα του απορρίφθηκε γρήγορα από βιομηχανική ομάδα σχεδιασμού της Apple.

Ο λόγος ήταν απλός: οι ειδικοί για το κομμάτι του σχεδιασμού της Apple πίστευαν ότι η τοποθέτηση αισθητήρων στο λουράκι «δεν είναι μια σχεδιαστική τάση » και θα εμπόδιζε την εταιρεία να προσφέρει ανταλλάξιμα λουράκια.

Ο μηχανικός είπε:

“Ένα μεγάλο παράδειγμα είναι όταν πήγα σε μια συνάντηση και είπα ότι θα βάλω αισθητήρες στο ρολόι, αλλά θα τις βάλω κάτω εδώ (επισημαίνει στην κάτω πλευρά του ρολογιού της Apple), επειδή έτσι μπορώ να πάρω μια πιο ακριβή ανάγνωση στο κάτω μέρος του καρπού από ό,τι μπορώ να πάρω από την κορυφή του καρπού. Η ομάδα του Βιομηχανικού Σχεδιασμού δήλωσε πολύ γρήγορα ότι “αυτό δεν είναι η τάση του σχεδιασμού και ότι δεν είναι έτσι η τάση της μόδας. Θέλουμε να έχουμε ανταλλάξιμα λουράκια έτσι δεν θέλουμε να έχουμε κανέναν αισθητήρα στο λουρί του ρολογιού.””

spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS