ΑρχικήReviewsΗ εμφάνιση του Samsung Galaxy C9

Η εμφάνιση του Samsung Galaxy C9

Τώρα που το Samsung Galaxy Note 7 έκανε την εμφάνιση του σε πολλές χώρες σε όλο τον κόσμο, η Samsung εστιάζει την προσοχή της στις σειρές της μεσαίας κατηγορίας. Η εταιρεία αναμένεται να παρουσιάσει το επόμενο smartphone στη σειρά C σύντομα, το Galaxy C9.
Samsung Galaxy C9 εμφανίστηκε στην ιστοσελίδα Zauba, πράγμα που σημαίνει ότι η εταιρεία μπορεί να κυκλοφορήσει σύντομα το smartphone στην αγορά, σύμφωνα με το SamMobile. Συνήθως στις Zauba καταχωρήσεις δεν αποκαλύπτουν τις προδιαγραφές των εισηγμένων smartphones, αλλά αυτή τη φορά μας έδωσε μια πρώτη ένδειξη σχετικά με το μέγεθος της οθόνης του smartphone.

Samsung
Το Galaxy C9 θα έρθει με μια οθόνη 5,7 ιντσών. Αυτή θα είναι μεγαλύτερη οθόνη από όλα τα άλλα smartphones της σειράς, όπως το Galaxy C5. Το Galaxy C5 έχει μια 5.2-ιντσών Full HD Super AMOLED οθόνη.
Το Galaxy C5, επίσης, ήρθε με Snapdragon 617 επεξεργαστή της Qualcomm με μονάδα επεξεργασίας Quick Charge 3.0 και Adreno 405 γραφικά. Επίσης, είχε 4G LTE, 4GB RAM και με μπαταρία 2,600mAh.
Αν και δεν υπάρχουν – ακόμα τουλάχιστον – πολλές πληροφορίες διαθέσιμες, γνωρίζουμε ότι το Galaxy C9 θα φέρει τον κωδικό SM-C9000 και θα έχει το παρατσούκλι “Amy”.

spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS