ΑρχικήinetΤο Echo της Amazon μπορεί να αποκτήσει push notifications σύντομα

Το Echo της Amazon μπορεί να αποκτήσει push notifications σύντομα

amazon-Echo-5-things-Amazon-doesnt-want-you-to-know-about-alexa-1

Η Alexa της Amazon είναι έτοιμη να μιλήσει ελεύθερα.

Ο ψηφιακός βοηθός της Amazon σύντομα θα είναι σε θέση να σας μιλήσει ακόμα και αν δεν έχετε δώσει μια φωνητική εντολή, σύμφωνα με μια νέα έκθεση από το The Information. Σύμφωνα με την εταιρεία, το Echo σας θα μπορούσε να σας πει πότε έχει φθάσει το ταξί σας αντί να περιμένει να το ρωτήσετε σχετικά, για παράδειγμα.

Ενώ μπορεί να φαίνεται ασήμαντο, αντιπροσωπεύει μια σημαντική αλλαγή για το προϊόν και ολόκληρη την κατηγορία των προσωπικών, συνδεδεμένους με το internet βοηθούς. (Φανταστείτε αν ο Siri θα μπορούσε να σας ειδοποιήσει για ένα πακέτο παράδοσης όταν είστε στη μέση ενός ιδιαίτερου δείπνου.) Πάνω από 4 εκατομμύρια συσκευές Amazon Echo έχουν πουληθεί, οπότε μια πιο ανεξάρτητη Alexa θα βοηθήσει να διευκολύνει πολλούς ανθρώπους στην ιδέα να συνομιλούν με ένα ρομπότ – εφ ‘όσον δεν τους πειράζει μια εξωπραγματική φωνή να ακούγετε μέσα στα σπίτια τους σε περίεργες στιγμές.

Σημειώστε ωστόσο ότι το Echo δεν θα έπρεπε να σας μιλάει τυχαία. Θα χρειαστεί να ενημερώνεται από τις συνδεδεμένες εφαρμογές και να παρέχει πληροφορίες με βάση τις ρυθμίσεις σας. Εάν έχετε μια καφετιέρα συνδεδεμένη με το internet, η Alexa θα μπορούσε να είναι σε θέση να σας ειδοποιήσει ότι ο καφές σας είναι έτοιμος, αν την έχετε ρυθμίσει να το κάνει.

Μπορείτε να το ονομάσετε επιπόλαιο, αλλά σκεφτείτε πόσα πράγματα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάθε μέρα τα οποία μπορεί διαφορετικά να είχατε αποσιωπήσει ως ήσσονος σημασίας ανέσεις: αναζητήσεις αυτόματης φόρτωσης στο Google χωρίς να πατήσετε “Enter”, να στείλετε ειδοποιήσεις για νέα e-mail, να ειδοποιείτε ένα ταξί, οτιδήποτε. Ένα πιο έξυπνο Echo θα μπορούσε να είναι μια ακόμα υπηρεσία για να προσθέσετε στη λίστα.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS