ΑρχικήinetΟι φήμες για το surface all-in-one PC της Microsoft

Οι φήμες για το surface all-in-one PC της Microsoft

Η Microsoft εργάζεται σε ένα surface all-in-one PC εδώ και αρκετό καιρό και οι πηγές μας λένε ότι υπάρχει περίπτωση να κάνει το ντεμπούτο του κάποια στιγμή φέτος, πιθανόν τον Οκτώβριο, όταν κάποια άλλα μοντέλα μπορεί να δέχονται κάποιες αναβαθμίσεις.

Τώρα μια νέα αναφορά από το ZDNet δείχνει ότι η Microsoft θα μπορούσε να αποκαλύψει το νέο Surface AIO PC την τελευταία εβδομάδα του Οκτωβρίου, μιας και είναι πιθανόν εκείνη την περίοδο η εταιρεία να πραγματοποιήσει ένα μεγάλο meeting με τη συμμετοχή και των συνεταίρων της.

Οι φήμες για το surface all-in-one PC της Microsoft

Πιστεύεται ότι η εταιρεία θα μπορούσε να υιοθετήσει μια διαφορετική στρατηγική για το τρέχον έτος και αντί να λανσάρει αρκετά νέα δικά της μοντέλα μπορεί να εισάγει μόνο το surface PC και στη συνέχεια, να ανακοινώσει και τις συσκευές των συνεταίρων της. Πέρυσι, στην hardware εκδήλωση της Microsoft, έγινε η εισαγωγή των Surface Book, Surface Pro 4, Lumia 950 και 950 XL και τη δεύτερη γενιά του Microsoft Band.

Επιπλέον, αξίζει να σημειώσουμε ότι εικάζεται ότι η εκδήλωση θα μπορούσε να λάβει χώρα φέτος την τελευταία εβδομάδα του Οκτωβρίου, πιθανότατα στις 26 Οκτωβρίου, και από ότι φαίνεται η Microsoft έχει δώσει ήδη μια κωδική ονομασία σε αυτό το συνέδριο: Project Rio.

Και μιας και μιλάμε για κωδικά ονόματα, το surface all-in-one PC πιστεύεται ότι θα φέρει την ονομασία Surface Cardinal, αλλά δεν είναι ακόμη σαφές αν η Microsoft θέλει να κρατήσει αυτό το όνομα και μετά την κυκλοφορία ή όχι. Οι πιθανότητες είναι ότι δεν θα το κάνει και η συσκευή μπορεί απλά να φέρει την ονομασία Surface PC.

Όσον αφορά τα χαρακτηριστικά, το Surface PC θα είναι ένας από τους πιο ισχυρούς υπολογιστές στην αγορά και θα μπορούσε να προσφέρεται σε τρία διαφορετικά configurations και μεγέθη οθόνης, δηλαδή με 21, 24, και 27 ίντσες. Θα διαθέτει την τεχνολογία της Perceptive Pixel screen, την οποία η Microsoft χρησιμοποιεί ήδη πάνω στο Surface Hub.

Ο κολοσσός της τεχνολογίας δεν έχει ακόμη επιβεβαιώσει τις φήμες για το Surface PC, αλλά όλα τα σημάδια φαίνονται να επισημαίνουν το γεγονός ότι μια τέτοια συσκευή πράγματι έρχεται. Έτσι, για μια εταιρεία που ψάχνει τρόπους να επεκταθεί πάνω στην hardware επιχείρηση, αυτό θα είναι το επόμενο λογικό βήμα και η Μicrosoft φαίνεται να είναι έτοιμη να το κάνει.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS