ΑρχικήinetΣυνεχίζουν τα προβλήματα με τα smartphones της Samsung

Συνεχίζουν τα προβλήματα με τα smartphones της Samsung

Σχεδόν πριν από δύο εβδομάδες, η Samsung ανακοίνωσε την πρόθεσή της να αποσύρει πάνω από 2,5 εκατομμύρια Galaxy Note 7 smartphones, αλλά φαίνεται ότι το Galaxy Note 7 δεν είναι η μόνη συσκευή της Samsung που έχει προβλήματα με την υπερθέρμανση των μπαταριών.

Η Sun ανέφερε ότι ένα Samsung Galaxy S7 έπιασε φωτιά σε δημόσιο χώρο στο Witham, Essex. Η ιδιοκτήτης του smartphone, Sarah Crockett και ο σύζυγός της Matt ήταν σε ένα πολυσύχναστο καφέ, όταν το τηλέφωνο ξαφνικά πήρε φωτιά.

Η συσκευή αγοράστηκε πριν από τρεις μήνες και περιέργως, δεν φόρτιζε όταν συνέβη το περιστατικό. Έχουν αναφερθεί εβδομήντα περιπτώσεις με τα Galaxy Note 7 smartphones να πιάνουν φωτιά στις ΗΠΑ και σε πολλά από αυτά τα περιστατικά, τα smartphones έπιασαν φωτιά κατά τη διάρκεια της φόρτισης. Το εν λόγω Galaxy S7 ξεκίνησε να υπερθερμαίνετε και στη συνέχεια, να βγάζει καπνό.

Συνεχίζουν τα προβλήματα με τα smartphones της Samsung

Το καφέ γέμισε με καπνό και η ιδιοκτήτρια της συσκευής πήδηξε από την καρέκλα της μακριά από το τηλέφωνο. Δυστυχώς, δεν θα είναι σε θέση να ανακτήσει τα δεδομένα της από το smartphone. Οι φωτογραφίες της πρώτης ημέρας του 7χρονου γιου της από το σχολείο έχουν χαθεί. Ωστόσο, έχει ήδη επικοινωνήσει με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της εταιρείας.

Ένας εκπρόσωπος δήλωσε ότι “δεν υπάρχουν γνωστά θέματα ασφαλείας με τις συσκευές Galaxy S7. Αυτό το ζήτημα αυτή τη στιγμή διερευνάται και η ομάδα εξυπηρέτησης πελατών μας είναι σε επαφή με τον πελάτη σχετικά με το θέμα”. Είναι σίγουρα θετικό το γεγονός ότι η Samsung παρενέβη και χειρίζεται το θέμα, αλλά είναι αρκετά ανησυχητικό ότι τέτοιου είδους αναφορές συνεχίζουν να βγαίνουν στην επιφάνεια.

Μόλις πριν από λίγες ημέρες, μια συσκευή Galaxy S7 edge εξεράγει στην τσέπη του ιδιοκτήτη του, προκαλώντας του, δεύτερου και του τρίτου βαθμού εγκαύματα. Ο ιδιοκτήτης μήνυσε τη Samsung. Μια άλλη περίπτωση αναφέρθηκε στις αρχές του μήνα, όταν ένα Samsung Galaxy S7 edge έπιασε φωτιά κατά τη φόρτιση και ευτυχώς, δεν προκάλεσε καμία ζημιά στον ιδιοκτήτη του.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS