ΑρχικήUpdatesΑναβάθμιση firmware για routers της Asus

Αναβάθμιση firmware για routers της Asus

[su_heading]H AsusWrt-Merlin ανακοίνωσε σήμερα τη διαθεσιμότητα μιας νέας έκδοσης firmware, η οποία φέρει σημαντικές αλλαγές και νέα χαρακτηριστικά για αρκετά μοντέλα router της ASUS.[/su_heading]

Asus router

Πιο συγκεκριμένα, η ενημερωμένη έκδοση (AsusWrt-Merlin 380.62 Beta 1) είναι συμβατή με τα μοντέλα RT-N66 (R, W, U Β1), RT-AC56 (S, R, U), RT-AC66 (R, U, W), RT-AC68 (P , R, U, W), και RT-AC87 (U, R). Τα router Asus RT-AC88U, RT-AC3100, RT-AC3200, και RT-AC5300 υποστηρίζονται επίσης.

Όσον αφορά τις αλλαγές που πραγματοποιήθηκαν, η νέα έκδοση του firmware ενημερώνει τις εκδόσεις των miniDLNA (1.1.6), OpenVPN (2.3.12), και Nettle (3.2), προσθέτει υποστήριξη για Nano (2.7.0), και επιτρέπει την απεικόνιση των κωδικών πρόσβασης στις σελίδες διακομιστή PPTPD και OpenVPN.

Επιπλέον, η συνολική ασφάλεια βελτιώνεται, καθώς το ενημερωμένο firmware επιλύει πιθανά προβλήματα διαρροής μνήμης και υπέρβασης buffer στην υπηρεσία networkmap, απομακρύνει κινδύνους XSS και CSR από την httpd, ενώ περιλαμβάνει και επιπρόσθετες διορθώσεις και βελτιώσεις.

Όσον αφορά την διαδικασία εγκατάστασης το μόνο που απαιτείται είναι να κάνετε download το αρχείο του firmware, να συνδεθείτε στο interface του δρομολογητή σας, και να κάνετε κλικ στην παρούσα εγκατεστημένη έκδοση του firmware της συσκευής σας.

Προτού συνεχίσετε θα πρέπει να έχετε κατά νου, ότι μετά την εφαρμογή της ενημερωμένης έκδοσης, θα πρέπει να εκτελέσετε επαναφορά των εργοστασιακών ρυθμίσεων και να ρυθμίσετε με μη αυτόματο τρόπο το δρομολογητή σας. Έτσι, θα πρέπει να έχετε φροντίσει να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας με τις ρυθμίσεις σας, πριν από την έναρξη της εγκατάστασης.

Αφού βεβαιωθείτε ότι έχετε διασφαλίσει τις ρυθμίσεις σας, από το τμήμα αναβάθμισης του firmware κάνετε κλικ στο “Browse”, επιλέγετε το αρχείο .trx που έχει εξαχθεί, πατάτε “Upload” και αφήνετε τα υπόλοιπα στο δρομολογητή σας!

Nat BotPak
Nat BotPak
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS