ΑρχικήinetΉρθε το τέλος της Lumia;

Ήρθε το τέλος της Lumia;

Μια νέα αναφορά που δείχνει προς τον επικείμενο θάνατο της μάρκας Lumia, αυτή τη φορά προέρχεται από τη Γερμανία, όπου η ναυαρχίδα των Windows phone της Microsoft είναι sold out και είναι απίθανο να καταστεί διαθέσιμη και πάλι στο εγγύς μέλλον.

Οι αναφορές που προέρχονται από τα τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι το Lumia 950 δεν είναι διαθέσιμο πλέον στα γερμανικά καταστήματα της Microsoft, καθώς η συσκευή είναι sold out παντού σε όλη τη χώρα. Αλλά αυτό που είναι πιο σημαντικό είναι ότι ο γίγαντας του λογισμικού δεν έχει καμία πρόθεση να ξαναγεμίσει τα αποθέματα σύντομα.

Ήρθε το τέλος της Lumia;

Η συσκευή ήταν ήδη στο εμπόριο με μια σημαντική μείωση τιμής σε μια προσπάθεια να τελειώσουν τα αποθέματα, αλλά τώρα που έχουν ήδη εξαντληθεί, η Microsoft μπορεί να συνεχίσει ανοίγοντας το δρόμο γι’ αυτό που πολλοί θεωρούν ότι πρόκειται για το τέλος της μάρκας Lumia.

Συγκεκριμένα, η Microsoft δεν θέλει πλέον να κρατήσει το brand ζωντανό και οι άνθρωποι με γνώση επί του θέματος άφησαν να εννοηθεί ότι η παραγωγή των τελευταίων μοντέλων Lumia, συμπεριλαμβανομένων των 950, 950 XL και 650, έχει ήδη σταματήσει.

Η Microsoft δεν έχει επιβεβαιώσει κάποια σχέδια για το κλείσιμο του εμπορικού σήματος, αλλά έχει δώσει αρκετές ενδείξεις ότι θα μπορούσε πράγματι να το κάνει, καθώς αφαιρεί το τμήμα Lumia από την αρχική σελίδα του Store της και δεν ενημερώνει το προσωπικό στα καταστήματα λιανικής σχετικά με τη διαθεσιμότητα των τηλεφώνων.

Ταυτόχρονα, το Redmond έχει δηλώσει επανειλημμένα ότι θα συνεχίσει να επενδύει στα Windows 10 Mobile και στην υποστήριξη των εταίρων οι οποίοι θέλουν να λανσάρουν συσκευές που θα τρέχουν το εν λόγω OS. Τα Windows 10 Mobile αναμένεται να λάβουν μια πολύ σημαντική ενημέρωση, την άνοιξη του 2017 με την κυκλοφορία του Redstone 2.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS