ΑρχικήinetΗ νέα θήκη του iPhone 7 της Apple έρχεται με ακόμη μεγαλύτερη...

Η νέα θήκη του iPhone 7 της Apple έρχεται με ακόμη μεγαλύτερη μπαταρία

iphone-7-battery-case-780x644-μπαταρία-θήκη

Ευχάριστα νέα! Η νέα θήκη Smart Battery της Apple για το καινούριο iPhone 7 που μόλις κυκλοφόρησε, είναι πολύ πιο «πλούσια» από τις προηγούμενες εκδόσεις.

Όταν το πρόσθετο εξάρτημα των $99 θα κυκλοφορήσει στο τέλος αυτού του μήνα, θα βελτιώσει το “χρόνο ομιλίας” του iPhone 7 έως και 26 ώρες, λέει η Apple. Η θήκη μπορεί επίσης να προσθέσει και 22 ώρες χρήσης στο Διαδίκτυο και 24 ώρες αναπαραγωγής στο Διαδίκτυο: Και αφού μάλλον κάνετε όλα αυτά τα πράγματα στο iPhone σας, η απόδοσή σας είναι πιθανό να διαφέρει. Αυτή η έκδοση της θήκης, η οποία το κάνει να μοιάζει λίγο σαν το iPhone σας έχει spandex-πίσω όψη, έχει μια μπαταρία μεγαλύτερης χωρητικότητας σε σχέση με τις προηγούμενες κυκλοφορίες, σύμφωνα με το MacRumors. Η ίδια η ιστοσελίδα της Apple, φαίνεται να το επιβεβαιώνει αυτό, καθώς η θήκη του iPhone 6S Smart Battery υποσχέθηκε μόνο συσκευή 18 ώρες χρήσης internet και 20 ώρες αναπαραγωγής βίντεο για την συγκεκριμένη συσκευή. Αν δεν είστε εξοικειωμένοι με το προϊόν, είναι παρόμοια με τις θήκες από εταιρείες όπως η Mophie. Βασικά, είναι μια εξωτερική μπαταρία που τη φορτίζετε και την τοποθετείτε απευθείας στο iPhone σας, όταν η μπαταρία σας είναι χαμηλή – επιτρέποντάς σας με αυτό τον τρόπο να φορτίζετε τη συσκευή χωρίς πρίζα.

Ανάλογα με το πόσο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το iPhone 7 σας – ή πόσο ταξιδεύετε – ίσως να είναι σε θέση να αντέξει χωρίς μία εξωτερική θήκη. Όπως σημειώνεται στην επισκόπησή μας για τη συσκευή, το iPhone 7 μπορεί να διαρκέσει για περισσότερο από μια μέρα με μέτρια χρήση.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS