ΑρχικήinetΗ Apple θα διορθώσει τα ελαττωματικά EarPods Lightning

Η Apple θα διορθώσει τα ελαττωματικά EarPods Lightning

iphone-7-lightning-earpods-13-630x323-Apple

Η Apple μπορεί να αφαίρεσε την υποδοχή ακουστικών, αλλά η κυκλοφορία του iPhone 7 δεν έγινε εντελώς χωρίς προβλήματα.

Τα εν λόγω καινούρια ασύρματα ακουστικά AirPod έχουν συσχετιστεί με πολλές άλλες συσκευές, από το Snoopy, οδοντόβουρτσες καθώς και μικροσκοπικούς δονητές. Τώρα υπάρχουν αναφορές ότι τα EarPods Lightning έχουν μια σημαντική δυσλειτουργία.

Σύμφωνα με το Business Insider, τα ενσύρματα ακουστικά τα οποία έρχονται μαζί με το iPhone 7 και το iPhone 7 Plus μπορεί να αξιοποιηθούν, φαινομενικά τυχαία, λίγα λεπτά μετά τη σύνδεσή τους μέσω της θύρας Lightning του iPhone 7. Παρά το γεγονός ότι η μουσική εξακολουθεί να παίζει, σε αυτό το σημείο οι προσαρμογές ήχου, ο Siri ή οι τηλεφωνικές κλήσεις δεν μπορούν πλέον να ελεγχθούν μέσω του dongle των ακουστικών.

Παρά το γεγονός ότι η βλάβη δεν φαίνεται να επηρεάζει όλα τα προϊόντα, ένας εκπρόσωπος της Apple ανακοίνωσε δημόσια ότι το σφάλμα πρόκειται να διορθωθεί σύντομα με μια ενημέρωση λογισμικού.

Η Apple παρέχει επίσης στους αγοραστές ένα βύσμα ακουστικών 3,5 χιλιοστών για τον προσαρμογέα Lightning, αν και δεν είναι σαφές εάν η ίδια δυσλειτουργία επηρεάζει τους ακροατές που κάνουν μετατροπή των παλαιών ακουστικών τους για να τα χρησιμοποιήσουν με το iPhone 7.

Ωστόσο αυτό δεν είναι το μόνο πρόβλημα που επηρεάζει αυτή τη στιγμή το τελευταίο μοντέλο smartphone της Apple.

Υπήρξαν κάποιες αναφορές ότι το τηλέφωνο κάνει έναν συριστικό ήχο σε βαριά χρήση, αν και δεν φαίνεται να επηρεάζει τη λειτουργία του. Ομοίως, η ενημέρωση για iOS 10 κατά λάθος έβαλε τα τηλέφωνα μερικών ανθρώπων σε λειτουργία ανάκτησης, απαιτώντας από αυτούς να καθαρίσουν τη μνήμη των συσκευών της.

 

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS