ΑρχικήReviewsΤο Google Home θα είναι πολύ φθηνότερο από το Amazon Echo

Το Google Home θα είναι πολύ φθηνότερο από το Amazon Echo

s-aolcdn-com-Amazon

Η Amazon ίσως πρέπει να αρχίζει να ανησυχεί.

Οι λεπτομέρειες τιμολόγησης για τον επερχόμενο έξυπνο ομιλητή της Google, το τύπου Amazon Echo Google Home, έχει μόλις κυκλοφορήσει και δείχνει ότι ο ομιλητής της Google θα είναι πολύ φθηνότερος από ό, τι ο αντίστοιχος της Amazon.

Ο ομιλητής θα έχει τιμή $ 129, όταν θα γίνει διαθέσιμος προς πώληση αργότερα μέσα στο έτος, σύμφωνα με μια έκθεση του Android Police. Το Google Home, το οποίο η εταιρεία παρουσίασε για πρώτη φορά στο συνέδριο I / O developer το Μάιο, είναι ένα ηχείο που έχει επίσης ενσωματωμένο το Google Assistant. (Μπορείτε να κάνετε προεπισκόπηση του βοηθού στη νέα εφαρμογή μηνυμάτων της εταιρείας, Allo.) Μπορεί επίσης να ελέγξει έξυπνες συσκευές σπιτιού, ολοκληρωμένες αναζητήσεις και να σας βοηθήσει να διαχειριστείτε εργασίες, όπως η διαχείριση της λίστας για τα ψώνια σας.

Αν αυτό αληθεύει, η τιμή $ 129 θα κάνει την προσφορά της Google εξαιρετικά ανταγωνιστική σε σχέση με τη σειρά της Amazon. Το Echo της Amazon πωλείται για $ 179.99, ενώ το φορητό Amazon Tap κοστίζει $ 129.99

Η έκθεση δεν παρείχε λεπτομέρειες γύρω από τη διαθεσιμότητα, απλά ότι η Google είχε οριστεί να αποκαλύψει την τιμή στην επερχόμενη εκδήλωση Pixel τον Οκτώβριο. Όμως, δεδομένου ότι η Google στο παρελθόν είχε υποσχεθεί ότι η συσκευή θα είναι διαθέσιμη το φθινόπωρο, φαίνεται ασφαλές να υποθέσουμε ότι θα αρχίσει να πωλείται σύντομα μετά την αποκάλυψη του Οκτωβρίου. Η Android Police αναφέρει επίσης ότι η Google θα παρουσιάσει ένα νέο 4k-ready Chromecast σε αυτήν την εκδήλωση, που ονομάζεται Chromecast Ultra. Αυτή η συσκευή θα πωλείται για $ 69, σύμφωνα με τις πηγές της ιστοσελίδας.

Ένας εκπρόσωπος της Google αρνήθηκε να σχολιάσει σχετικά με την έκθεση.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS