ΑρχικήinetΠώς να λύσετε δύο προβλήματα smartphone με μία συσκευή

Πώς να λύσετε δύο προβλήματα smartphone με μία συσκευή

smartphone-battery-charging-770x285-smartphone

Ζούμε στην εποχή των κινητών, μια εποχή στην οποία τα smartphone έχουν γίνει το πρωτογενές μέσο πληροφορικής και επικοινωνίας.

Τα smartphone και οι φορητές συσκευές είναι εξαιρετικά ισχυρά και ευέλικτα που μας επιτρέπουν να κάνουμε καταπληκτικά πράγματα οπουδήποτε βρισκόμαστε, όπως – να λάβουμε και να μοιραστούμε φωτογραφίες, να καλέσουμε ταξί ή να μιλήσουμε ελεύθερα με τους φίλους και την οικογένεια μας σε όλο τον κόσμο.

Τα smartphones έχουν γίνει με το πέρασμα του χρόνου πιο ισχυρά και ικανά για όλα, με καλύτερες κάμερες και ταχύτερα τσιπ. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι τα κινητά μας είναι τέλεια – οποιαδήποτε υπολογιστική συσκευή έχει ορισμένους περιορισμούς. Στην περίπτωση των smartphone, αυτοί είναι ο απίστευτα περιορισμένος χώρος, ο οποίος περιορίζει το μέγεθος των μπαταριών, καθώς και την ποσότητα του διαθέσιμου χώρου αποθήκευσης.

Υπάρχουν διάφορες λύσεις για αυτά τα δύο προβλήματα. Υπάρχει μια σειρά από φορητές μπαταρίες και θήκες, που δίνουν στα τηλέφωνά επιπλέον ενέργεια όταν τη χρειάζονται. Επίσης, υπάρχουν και κάρτες SD για αυτά τα τηλέφωνα που μπορούν να προσθέσουν επιπλέον χρόνο. Αυτή η εξωτερική μονάδα αποθήκευσης επιτρέπει στους χρήστες να διατηρούν επιπλέον φωτογραφίες και βίντεο στην κάρτα και όχι να πιάνουν χώρο στην ίδια τη συσκευή.

Ωστόσο, το να κουβαλάμε δύο επιπλέον συσκευές είναι τεράστια ταλαιπωρία. Για τους χρήστες iPhone, πηγαίνει ενάντια στην πρόσφατη κίνηση της εταιρείας για να ελαχιστοποιήσει θηρών και καλωδίων με την απομάκρυνση της υποδοχής ακουστικών.

Ένα προϊόν που προσπαθεί να λύσει το πρόβλημα είναι το Blade4000, ένας νέος δύο-σε-ένα φορτιστής και κάρτα για κινητές συσκευές. Για τους χρήστες iPhone συγκεκριμένα, ο Blade4000 προσφέρει κάποια πραγματικά μοναδικά χαρακτηριστικά. Κατ ‘αρχάς, συνδυάζοντας μια μπαταρία και μια κάρτα SD, μπορείτε να μειώσετε τα κοινά προβλήματα που έχουν οι χρήστες iPhone – της μικρότερη διάρκειας ζωής της μπαταρίας και της περιορισμένης αποθήκευσης. Όλοι ξέρουν ότι υπάρχει ακόμα ένας μεγάλος αριθμός iPhone 16GB για τους χρήστες και με το iOS να μεγαλώνει κάθε χρόνο και τις φωτογραφίες και τις εφαρμογές να προστίθενται, οι χρήστες iPhone συχνά αγωνίζονται να βρουν χώρο για να αποθηκεύσουν όλες τις πληροφορίες τους. Επιπλέον, το Blade4000 έχει ένα ακόμα όφελος για τους χρήστες iPhone – μια θύρα lighting. Έτσι, το μόνο που χρειάζεστε πραγματικά είναι ένα καλώδιο για το τηλέφωνο και το Blade σας. Απλά φορτίστε τη μπαταρία με το καλώδιοLighting και στη συνέχεια, όταν θέλετε να φορτίσετε το τηλέφωνό σας, απλά γυρίστε ανάποδα το ίδιο καλώδιο.

Η συσκευή έχει ένα αρκετά μοναδικό συνδυασμό χαρακτηριστικών που θα σας φανούν ιδιαίτερα χρήσιμα. Έτσι, εάν σκοπεύετε να αγοράσετε μπαταρία για κινητό, το Blade4000 σίγουρα αξίζει μια ματιά.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS