ΑρχικήsecurityΠορνό στο δρόμο: πινακίδα χακαρίστηκε και έδειχνε πορνό βίντεο

Πορνό στο δρόμο: πινακίδα χακαρίστηκε και έδειχνε πορνό βίντεο

_8dab17cc-87c8-11e6-92b8-e7f1e026a3c4-πορνό

Οι οδηγοί έμειναν έκπληκτοι όταν πορνό άρχισε να παίζει σε ηλεκτρονική πινακίδα στο δρόμο!

Φανταστείτε αυτό: είστε κολλημένοι στην κίνηση και ξαφνικά μία γιγαντιαία πινακίδα ξεκινά να παίζει πορνό! Αυτό συνέβη στην πρωτεύουσα της Ινδονησίας. Μία γιγαντιαία πινακίδα που προορίζονταν για την εμφάνιση διαφημιστικών βίντεο στο Jalan Prapanca, Kebayoran Baru, Νότια Τζακάρτα, προκάλεσε έκπληξη στους ανθρώπους που είχαν κολλήσει στην κίνηση το απόγευμα της Παρασκευής, 30 Σεπτεμβρίου, όταν άρχισε να παίζει ένα συνεχούς ροής βίντεο πορνό με πρωταγωνίστρια μια γυναίκα ασιατικής καταγωγής.

Στο βίντεο, η γυναίκα είναι αρχικά με έναν άνδρα και αργότερα οι δύο τους συμμετέχουν σε σεξουαλικές πράξεις, με την γυναίκα να παίρνει ερωτικές εκφράσεις στο πρόσωπό της. Το πορνό βίντεο έγινε αμέσως viral, με τους κατοίκους και αυτοκινητιστές που διέρχονταν από την περιοχή, να τραβούν φωτογραφίες και βίντεο την οθόνη και να το ανεβάζουν στο Twitter. Τα social media έχουν ανίχνευσαν αμέσως το συμβάν και το #videotron ξεκίνησε να διαδίδεται σε όλη την Ινδονησία. Ένας χρήστης του Twitter πήρε βίντεο την πινακίδα και έγραψε από κάτω: Jakarta governor Basuki “Ahok” Tjahaya Purnama, and metro police.

Η αστυνομία έλαβε άμεσα δράση και ήρθε σε επαφή με τον οργανισμό που είναι υπεύθυνος για την ηλεκτρονική πινακίδα. Οι κάτοικοι της περιοχής εν τω μεταξύ συνεργάστηκαν και έκοψαν τα καλώδια τροφοδοσίας της πινακίδας, σταματώντας έτσι την αναπαραγωγή του βίντεο. Ο εκπρόσωπος της εταιρείας δήλωσε ότι η πινακίδα χακαρίστηκε από άγνωστους χάκερ. «Εντοπίσαμε την παραβίαση και ανακαλύψαμε ότι το περιεχόμενό μας κατελήφθη από κάποιον που μας έστειλε έναν ιό. Ήταν σαμποτάζ και hacking», δήλωσε σε τοπικά ΜΜΕ ο Adrian Wiedarta διευθυντής της Adiman Jati Transit Advertising.

Η αστυνομία ερευνά την υπόθεση και έχουν ανακρίνει τουλάχιστον 10 ανθρώπους, αλλά δεν έχει ακόμη συλλάβει κανέναν. Η αστυνομία επίσης, διεξάγει ψηφιακές εγκληματολογικές έρευνες σε έξι υπολογιστές που χρησιμοποιούνται από την επιχείρηση διαφήμισης για να εμφανίσει το περιεχόμενο των videotrons.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS