ΑρχικήbusinessΤο Google Pixel Phone έρχεται με απεριόριστο χώρο αποθήκευσης

Το Google Pixel Phone έρχεται με απεριόριστο χώρο αποθήκευσης

620de3e97a328b0b9d89e2b8b6a1d989-Google-Pixel

Η Google, που τον τελευταίο καιρό δεν σταματά να μας εκπλήσσει, μόλις ανακοίνωσε τα νέα Pixel και Pixel XL smartphones της. Στα χαρτιά, φαίνεται ότι τα δύο νέα αυτά μοντέλα έχουν όλα τα χαρακτηριστικά που συνθέτουν ένα εξαιρετικό τηλέφωνο, όμως γιατί θα πρέπει κάποιος να τα επιλέξει αντί ενός iPhone 7 ή ενός Galaxy S7;

Η απάντηση βρίσκεται σε δύο λέξεις: Google Photos.

Και τα δύο τηλέφωνα έρχονται με απεριόριστο χώρο αποθήκευσης για τα βίντεο και τις φωτογραφίες σας, σε πλήρη ανάλυση. Ο καθένας μπορεί να κατεβάσει και να εγκαταστήσει το Google Photos στο iOS ή Android τηλέφωνό του. Αλλά η υπηρεσία αποθήκευσης φωτογραφιών θέτει ως ανώτατο όριο ανάλυσης τα 16 megapixels για τις φωτογραφίες και ανάλυση για τα βίντεο σε full HD (1.920 x 1.080) αν θέλετε να αποθηκεύσετε ένα απεριόριστο ποσό των πολυμέσων σας χωρίς οικονομική επιβάρυνση. Αυτό σημαίνει ότι αν θέλετε να αποθηκεύσετε φωτογραφίες και βίντεο τα οποία έχουν μεγαλύτερη ανάλυση (όπως 4K), τότε θα πρέπει να πληρώσετε για ένα μηνιαίο πρόγραμμα αποθήκευσης, το οποίο ξεκινά από $ 1,99 ανά μήνα για 100GB.

Με απεριόριστο χώρο αποθήκευσης για τις φωτογραφίες και τα βίντεο σας και μάλιστα στις υψηλότερες αναλύσεις τους, τα νέα Pixel smartphones της Google, είναι μια ελκυστική επιλογή για τους ανθρώπους που θέλουν να αποθηκεύουν τις αναμνήσεις τους στο ακέραιο και σε όσο το δυνατόν καλύτερη ανάλυση.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS