ΑρχικήinetΗ Kia πέταξε την Microsoft για να συνεργαστεί με την Google

Η Kia πέταξε την Microsoft για να συνεργαστεί με την Google

uvo

Το 2009, η Kia ανακοίνωσε μια συνεργασία με τη Microsoft για να φέρει μια ενσωματωμένη έκδοση των Windows στα αυτοκίνητα της. Το σύστημα της Kia Uvo επέτρεψε σε μερικά από τα οχήματα της Κορεάτικης αυτοκινητοβιομηχανίας να έχουν οθόνη αφής με χαρακτηριστικά όπως δορυφορικό ραδιόφωνο, λογισμικό φωνητικής αναγνώρισης και άλλα. Ένα demo του λογισμικού της Microsoft με το σύστημα Kia υνο είδαμε στην CES του 2010.

Σήμερα, η Kia ανακοίνωσε ότι η επόμενη γενιά των Uvo θα χρησιμοποιεί λογισμικό της Google. Στο δελτίο τύπου αναφέρει:

The immediate integration of Google solutions will utilize Google Maps and Google Places to acquire driving directions and locate Points of Interest (POIs) in a seamless and organic manner. KMA and Google look forward to continuing to work together to bring innovative navigation solutions to enhance the connected car experience.

 

Το Kia Sorento 2014, το οποίο θα αρχίσει να πωλείται το πρώτο τρίμηνο του 2013, θα είναι το πρώτο αυτοκίνητο με την τεχνολογία Google-powered Kia Uvo. Άλλα οχήματα της Kia αναμένεται να έχουν το ίδιο σύστημα αργότερα μέσα στο 2013.The σύστημα θα χρησιμοποιεί φωνητικές εντολές για να βοηθήσει τους οδηγούς να χρησιμοποιούν το Google Maps για πλοήγηση.

Υπάρχει επίσης ένα iPhone app που θα λειτουργεί με το σύστημα όταν κυκλοφορήσει αλλά και ένα αντίστοιχο Android app που έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει αργότερα μέσα στο 2013.
Το Δελτίο Τύπου της Kia δεν αναφέρει γιατί αποφάσισε να τερματίσει τη συνεργασία της με την Microsoft. Η Microsoft εξακολουθεί να συνεργάζεται με τη Ford Sync σε ένα σύστημα τεχνολογίας in-car, το οποίο είναι πλέον διαθέσιμο σε πέντε εκατομμύρια αυτοκίνητα της Ford.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS