ΑρχικήinetΣκεφτείτε πριν πιείτε αλκοόλ, σκεφτείτε πριν οδηγήσετε, σκεφτείτε πριν δημοσιεύσετε στο Facebook

Σκεφτείτε πριν πιείτε αλκοόλ, σκεφτείτε πριν οδηγήσετε, σκεφτείτε πριν δημοσιεύσετε στο Facebook

Έχουμε προειδοποιήσει πολλές φορές σχετικά με τους κινδύνους που εγκυμονεί το να μοιράζεστε πάρα πολλές πληροφορίες από την ιδιωτική ζωή σας στο Facebook.

Κάποιος λοιπόν που σαφώς δεν είναι τακτικός αναγνώστης του site μας ο Jacob Cox-Brown από την Αστόρια του Όρεγκον, έκανε τις βόλτες του την ημέρα της Πρωτοχρονιάς, όταν το αυτοκίνητό του συγκρούστηκε με άλλο όχημα προκαλώντας σημαντικές ζημιές, όχι μόνο στο αυτοκίνητο που συγκρούστηκε αλλά και σε ένα άλλο που ήταν παρκαρισμένο εκεί κοντά.

Ο 18 χρονος Cox-Brown το έσκασε βιαστικά για το σπίτι του και η πρώτη του δουλειά μόλις μπήκε ήταν να αναρτήσει το ακόλουθο μήνυμα στο στο Facebook:

facebook-drunk-drive

Οδηγούσα μεθυσμένος … classsic 😉 όσο για τα οχήματα που  χτύπησα Λυπάμαι.  😛

1 η ώρα μμ Πρωτοχρονιά, και ο Jacob Cox-Brown έκανε ήδη κάνει την πιο χαζή δημοσίευση στο Facebook για όλο το έτος. Αυτό πρέπει σίγουρα να είναι κάποιο είδος αρχείου;
Δυστυχώς για τον Cox-Μπράουν τη δημοσίευση του την είδαν μερικοί από τους “φίλους” του στο Facebook και σαφώς αγανακτισμένοι από την απερίσκεπτη συμπεριφορά του, διαβίβασαν τη πληροφορία στο αστυνομικό τμήμα της Astoria.

Η αστυνομία επισκέφθηκε τη διεύθυνση του Cox-Μπράουν αργότερα μέσα στην μέρα ισχυριζόμενοι ότι ήθελαν να εξετάσουν το αυτοκίνητό του γιατί βρέθηκαν αποδεικτικά στοιχεία στον τόπο του ατυχήματος, αναφέρει η sophos.

Ο Cox-Brown συνελήφθη και έχει χρεωθεί με δύο κατηγορίες, μέθη και  ανεύθυνη οδήγηση σύμφωνα με το δελτίο τύπου που εκδόθηκε από την αστυνομία της Αστόρια.

Φυσικά, το μήνυμα του στο Facebook αρκεί από μόνο του να αποδείξει ότι η οδήγηση του Cox-Brown ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ και ότι το όχημά του είχε εμπλακεί σε ένα ατύχημα και αυτός το έσκασε αμέσως μετά.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS