ΑρχικήinetMicrosoft infographic παρουσιάζει όλα τα τμήματα της εταιρίας

Microsoft infographic παρουσιάζει όλα τα τμήματα της εταιρίας

Η Microsoft είναι μια τεράστια εταιρεία, αλλά αυτό δεν είναι είδηση​​. Η εταιρεία έχει πάνω από 94.000 υπαλλήλους σε όλο τον κόσμο. Δεν είναι είδηση επίσης το ότι η Microsoft έχει πάρα πολλά τμήματα για την παραγωγή επίσης πολλών προϊόντων όπως: τα Windows, το Office, το Xbox, το Windows Phone και πολλά άλλα.

Η Microsoft κάνει προσπάθειες να συνδέσει όλες αυτές τις σειρές των προϊόντων της μεταξύ τους.  Αυτή την εβδομάδα, στο blog της Microsoft δημοσιεύτηκε ένα νέο και εξαιρετικά πολύχρωμο infographic που έγινε από το τμήμα προσλήψεων της εταιρίας και παρουσιάζει όλα τμήματα της εταιρίας.

Αν γυρίσετε το infographic πλάγια, μπορείτε να δείτε ότι μοιάζει κάπως σαν ένας θάμνος, με διακλαδώσεις ανάμεσα σε όλα τα προϊόντα της Microsoft που είναι πραγματικά πολλά και έτσι το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό, αναφέρει το neowin.
Δεδομένου ότι αυτό είναι ένα εργαλείο στρατολόγησης και ανεύρεσης νέου εργατικού δυναμικού, προβάλει με καμάρι το πόσο επιτυχή είναι τα προϊόντα της Microsoft.  Για παράδειγμα, δηλώνει περήφανα ότι πάνω από ένα δισεκατομμύριο άνθρωποι χρησιμοποιούν το Microsoft Office.

Κλικ για μεγέθυνση

ms infographic

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS