ΑρχικήinetO Pod2g λέει ότι η δουλειά πάνω στο jailbreak συνεχίζεται

O Pod2g λέει ότι η δουλειά πάνω στο jailbreak συνεχίζεται

pod-2g-tweet

Ο Pod2g, ο χάκερ πίσω από τα τελευταία untethered jailbreak, λέει ότι η δουλειά για ένα jailbreak στο iOS 6 συνεχίζεται. Πρόσφατα είχε ενθαρρύνει τους χρήστες του Twitter να ζητήσουν από την Apple ένα ανοιχτό iOS, κάτι το οποίο οδήγησε στην σκέψη ότι η Dev Team είχε παραιτηθεί.

Παράθεση από Pod2g:

Διάβαζα κάποια σχόλια σήμερα στο ίντερνετ τα οποία έλεγαν ότι ξεκίνησα το #weWantAnOpenIOS επειδή δεν μπορούμε κάνουμε jailbreak το iOS 6 και ότι η Apple κέρδισε.

Αυτό είναι λάθος σε πολλούς τομείς. Πρώτα απ” όλα, το jailbreak συνεχίζει να βρίσκεται υπό ανάπτυξη, αλλά δεν είναι ακόμα έτοιμο για δημόσια κυκλοφορία.

Δεύτερον, το μήνυμα δεν γράφτηκε από έναν «jailbreaker» , δεν ασχολούμαι με την έρευνα ασφαλείας αρκετούς μήνες τώρα. Δουλεύω πάνω σε δικές μου εφαρμογές και project. Να είστε σίγουροι ότι αν ο μόνος τρόπος για να έχουμε #weWantAnOpenIOS (ανοικτό iOS) είναι το jailbreak, τότε θα γίνει στο τέλος.

Η διαδρομή, για το jailbreak που δεν είναι έτοιμο ακόμα για κυκλοφορία, έχει παρουσιαστεί από τον chpwn με την φωτογραφεία του cydia να τρέχει σε ένα iPhone 5, επιπρόσθετα ο Pod2g είχε πει όντως εδώ και πολύ καιρό πιο πριν ότι δεν εργάζεται ο ίδιος πάνω στο jailbreak του iOS 6.

Δημήτριος Γεωργουλάς @ GreekAppleNews

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS