ΑρχικήinetΈνας «υπολογιστής που θα φοριέται» δημιουργημένος από την Apple θα μπορούσε σταδιακά...

Ένας «υπολογιστής που θα φοριέται» δημιουργημένος από την Apple θα μπορούσε σταδιακά να αντικαταστήσει το iPhone

Apple-iWatch

Σύμφωνα με τον αναλυτή Gene Munster η Apple σύντομα θα δημιουργήσει έναν «υπολογιστή που θα φοριέται» , μια συσκευή που ίσως φέρει το τέλος μερικών άλλων.

Ο αναλυτής πιστεύει ότι ένας «υπολογιστής που θα φοριέται» θα είναι μια τεράστια πηγή κέρδους για την εταιρεία και οι συσκευές που θα ανήκουν σε αυτή τη κατηγορία θα είναι ρολόγια και augmented reality γυαλιά, όπως το Project Glass της Google.

Ο Munster συνέχισε λέγοντας ότι, εφόσον αυτές οι συσκευές της Apple θα λειτουργούν παρόμοια με το iPhone, η ανάγκη για το ίδιο το iPhone ή το iPad θα είναι μηδαμινή. Ο χρόνος που προβλέπει ότι θα έρθει η εξαφάνιση των συσκευών αυτών είναι 10 χρόνια. Επιπρόσθετα ο Munster είπε ότι αυτές θα είναι μάλλον φθηνότερες απ” ότι ένα iPhone και θα είναι η πιο καλή απάντηση που μπορεί να δώσει η Apple σε μια αναδυόμενη αγορά.

Η Apple απογοήτευσε πολλούς πελάτες της όταν αποκάλυψε το καινούργιο iPod nano με την μεγαλύτερη οθόνη, που πλέον δεν μπορεί να φορεθεί σαν ρολόι. Πολλοί όμως πιστεύουν ότι η εταιρεία κατάλαβε την ζήτηση για ένα τέτοιο προϊόν και ότι ίσως δουλεύει πάνω σε μια νέα συσκευή η οποία θα έχει καθαρά αυτή τη δουλειά.

Δημήτριος Γεωργουλάς @ GreekAppleNews

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS