ΑρχικήinetΈνα iPod Touch πέφτει από 30480 μέτρα και επιβιώνει χωρίς ούτε μια...

Ένα iPod Touch πέφτει από 30480 μέτρα και επιβιώνει χωρίς ούτε μια γρατσουνιά χάρης την G-Form (Video)

g-form-extreme-case

H G-Form είναι μια εταιρεία κατασκευής θηκών, η οποία είναι γνωστή για τα σκληρά τεστ που κάνει στις συσκευές όταν εκείνες φοράνε τις θήκες της. Για παράδειγμα κάποια από τα τεστ που έχει κάνει είναι να πετάξει μια συσκευή από το μπαλκόνι ή να ρίξει πάνω της μια μπάλα του bowling. Η εταιρεία είναι τόσο σίγουρη ότι η συσκευές που φοράνε τις θήκες της μπορούν να αντέξουν τα πάντα, που θα κάνει ότι περνάει από το χέρι της για να το αποδείξει. Το τελευταίο τεστ της εταιρείας έχει ένα iPod touch να πέφτει από 30480 μέτρα ενώ φοράει την καινούργια θήκη της εταιρείας Xtreme iPhone 5.

Σύμφωνα με την G-Form, κατά την διάρκεια της πτώσης, το iPod θα έρθει αντιμέτωπο με θερμοκρασίες -60°C, δυνατούς ανέμους και πολύ μεγάλη ταχύτητα. H συσκευή προσγειώθηκε πάνω σε ένα βουνό κοντά στην Area 51, 65 χιλιόμετρα μακριά από την εκκίνηση του. Το εντυπωσιακό της υπόθεσης είναι ότι το iPod touch δεν υπέστη ούτε μια γρατσουνιά ενώ δούλευε άψογα.

«Ο κόσμος έχει εντυπωσιαστεί με το γεγονός ότι η συσκευή άντεξε πτώση 30480 μέτρων χρησιμοποιώντας την θήκη μας» είπε ο αντιπρόεδρος της G-Form Thom Cafaro. «Με μια κανονική θήκη, οι περισσότεροι ανησυχούν να μην τους πέσει η συσκευή από το τραπέζι ή όταν βγαίνουν από το αυτοκίνητο. Ωστόσο, με την καινούργια μας XTREME σειρά θηκών, δείχνουμε το πόσο σίγουροι είμαστε ότι η συσκευή σας θα αντέξει τα πάντα. «

Δημήτριος Γεωργουλάς @ GreekAppleNews

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS