ΑρχικήinetΤο κιλό πήρε βάρος και χρειάζεται δίαιτα

Το κιλό πήρε βάρος και χρειάζεται δίαιτα

kilogram

Μια ομάδα ερευνητών που εργάζονται με το Πανεπιστήμιο του Newcastle δημοσίευσε πρόσφατα ​​ότι, σύμφωνα με τις τελευταίες μελέτες που έχουν κάνει, το κιλό έχει πάρει το βάρος και ότι θα πρέπει να αναγκαστούν να το πάνε σε μια δίαιτα όσο το δυνατόν συντομότερο.

Το IPK (Το διεθνές πρότυπο χιλιόγραμμου) έχει πάρει αρκετές δεκάδες μικρογραμμάρια και το γεγονός μπορεί να επηρεάσει όλες τις άλλες μετρήσεις της μάζας.

«[…] Η μάζα είναι μια θεμελιώδη μονάδα και αυτή η πολύ μικρή αλλαγή είναι σημαντική καθώς ο αντίκτυπος της αύξησης βάρους έστω και σε μικρή παραλλαγή θα έχει παγκόσμιο αντίκτυπο,” αναφέρουν οι ειδικοί που μελέτησαν το θέμα.

“Υπάρχουν περιπτώσεις του διεθνούς εμπορίου σε υψηλής ποιότητας υλικά – ή απόβλητα – όπου το κάθε μικρογραμμάριο πρέπει να λαμβάνεται υπόψη,” πρόσθεσαν.

Προφανώς, το αρχικό χιλιόγραμμο έχει αποκτήσει βάρος, γιατί, με την πάροδο του χρόνου, επικάθονται διάφορες προσμείξεις στην επιφάνεια του. Οι επιστήμονες ελπίζουν ότι, αφού αφαιρεθούν οι προσμείξεις, το κιλό θα βρει το συνηθισμένο του βάρος.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS