ΑρχικήinetCES 2013: Νέα ενσωμάτωση εφαρμογής από την Ford για την αναγνώριση του...

CES 2013: Νέα ενσωμάτωση εφαρμογής από την Ford για την αναγνώριση του στίγματος θέσης του οδηγού

iphonesync

Βδομάδα νέων gadget η συγκεκριμένη μιας και στο Las Vegas λαμβάνει χώρα το φετινό CES 2013 με πραγματικά χιλιάδες κατασκευαστές να παρουσιάζουν τα νέα τους προϊόντα.

Η ford η γνωστή εταιρεία αυτοκινήτων έχει κάνει τεχνολογικά άλματα τα τελευταία χρόνια και έτσι στο φετινό CES 2013 μας παρουσιάζει μια νέα τεχνολογία που θα επιτρέπει στον οδηγό χωρίς να πάρει τα μάτια η τα χέρια του από το τιμόνι να δώσει το στίγμα της θέσης του ανά πάσα στιγμή.

Για να το καταφέρει αυτό η Ford επιστράτευσε τους προγραμματιστές πίσω από την δωρεάν εφαρμογή Glympse και την ενσωμάτωσε στην δική της τεχνολογία Sync with MyFord που βρίσκεται εγκατεστημένη σε όλα τα τελευταία μοντέλα της εταιρείας.

Στο Android η εφαρμογή και η αυτοματοποίηση της στα αυτοκίνητα της ford λειτουργεί λίγο καλύτερα από ότι στο iOS που για να λειτουργήσει πρέπει ο χρήστης να την ανοίξει από το iPhone του πριν ξεκινήσει την οδήγηση. Η ford και οι προγραμματιστές της εφαρμογής έχουν δεσμευτεί ότι σύντομα θα δουλεύει το ίδιο αυτοματοποιημένα και στο iOS.

Για να καταλάβετε καλύτερα την εφαρμογή αλλά και την χρησιμότητα της δείτε το παρακάτω video:

Δημήτριος Γεωργουλάς @ GreekAppleNews

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS