ΑρχικήReviewsCES 2013: Έχετε ολόκληρη οικογένεια από iOS συσκευές; Το καινούργιο PowerDock της...

CES 2013: Έχετε ολόκληρη οικογένεια από iOS συσκευές; Το καινούργιο PowerDock της Griffin μπορεί να φορτίσει πέντε ταυτόχρονα

PowerDock

Η Griffin παρουσίασε μια καινούργια σειρά από αξεσουάρ φόρτισης στο CES στο Las Vegas, τα οποία είναι ιδανικά για εκείνους που έχουν μια ολόκληρη οικογένεια από iOS συσκευές. Ονομάζεται PowerDock 5 και μπορεί να φορτίσει μέχρι 5 συσκευές ταυτόχρονα, ενώ τις ταξινομεί ομοιόμορφα ώστε να μην πιάνουν πολύ χώρο πάνω στο γραφείο σας.

Παράθεση από την Griffin:

Το PowerDock 5 είναι η καλύτερη λύση για να σώσετε χωρώ στο γραφείο σας και να φορτίζετε ταυτόχρονα αρκετές συσκευές. Έχει πέντε θύρες, η οποίες έχουν ειδικό stand ώστε να κρατάνε ακόμα και το κανονικό iPad. Απλά ακουμπήστε μια συσκευή πάνω του και συνδέστε την με το καλώδιο. Οι θύρες είναι USB και μπορείτε να συνδέσετε οποιαδήποτε συσκευή υποστηρίζει φόρτιση μέσω αυτού.

Το PowerDock θα είναι διαθέσιμο την άνοιξη και θα κοστίζει 95 δολάρια.

Επιπλέον, η Griffin παρουσίασε τα PowerBlock Universal και PowerJolt Universal, τα οποία έχουν ενσωματωμένη την καινούργια τεχνολογία της εταιρείας ChangeSensor. Το πρώτο είναι σχεδιασμένο για το σπίτι. Συνδέστε το σε οποιαδήποτε πρίζα του σπιτιού (από 100 μέχρι 240 volt) και εκείνο θα την μετατρέψει σε ασφαλή 10 watt ισχύ, η οποία είναι αρκετή για να φορτίσετε smartphone, tablet και e-readers.

PowerBlock_PowerJolt

To δεύτερο είναι σχεδιασμένο για το αυτοκίνητο. Μπορείτε να το συνδέσετε στην υποδοχή για τον αναπτήρα και ενσωματώνει την τεχνολογία SmartFuse, η οποία προστατεύει την συσκευή σας από τις διακυμάνσεις της ισχύς.

Το PowerBlock Universal θα κοστίζει 30 δολάρια, ενώ το PowerJolt Universal 25 δολάρια. Όπως και το PowerDock έτσι και αυτά θα είναι διαθέσιμα την άνοιξη.

Δημήτριος Γεωργουλάς @ GreekAppleNews

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS