ΑρχικήinetΗ εφαρμογή του Facebook για iOS και Android γνωρίζει μεγάλη αύξηση

Η εφαρμογή του Facebook για iOS και Android γνωρίζει μεγάλη αύξηση

Facebook Friendly Marketing

Σύμφωνα με τον αναλυτή, Bernie Evans, το Facebook γνώρισε μεγάλη αύξηση στη επισκεψιμότητα του, μέσω των mobile εφαρμογών. Για την ακρίβεια, οι χρήστες του Android αυξήθηκαν από 66 εκατομμύρια τον Σεπτέμβριο του 2011 σε 175 εκατομμύρια, ενώ οι χρήστες του iOS αυξήθηκαν από 91 εκ. σε 140 εκατομμύρια την ίδια περίοδο.

Επιπρόσθετα, η Facebook ανακοίνωσε ότι είχε 470 εκατομμύρια επισκέψεις από χρήστες εφαρμογών για κινητά, το 2012, ενώ είχε επιπλέον 45 εκατομμύρια χρήστες οι οποίοι την επισκέφτηκαν μέσω iPad. Σύμφωνα με αναφορά της Facebook, ο συνολικός αριθμός χρηστών έφτασε το 1 δισεκατομμύριο, ενώ οι 604 εκατομμύρια από αυτούς χρησιμοποιούν κάποια κινητή συσκευή.

facebook pie chart

Και ενώ η αναφορά έχει πλατφόρμες όπως τις RIM, Window Phone και Νokia, η μεγαλύτερη επισκεψιμότητα είχε να κάνει με τις συσκευές που χρησιμοποιούν το iOS και το Android. H χρήση του Facebook μέσω κινητών είναι πολύ σημαντικό για την εταιρεία, γιαυτό και θα προσπαθήσει να προσελκύσει περισσότερο κόσμο στο μέλλον.

Γνωρίζοντας πλέον το μέλλον, η Facebook θα κάνει τα πάντα όχι μόνο να κρατήσει τους «πελάτες» της αλλά και να τους βοηθήσει στο να ασχολούνται περισσότερο με την υπηρεσία της. Το μέλλον είναι στις φορητές συσκευές, γιαυτό και θα κάνουν τα πάντα ώστε να κρατήσουν τους χρήστες τους κοντά τους.

Δημήτριος Γεωργουλάς @ GreekAppleNews

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS